- Vi er nær ved å sikre oss tredjeplassen

Tre poeng er alt Liverpool trenger for å være sikret Champions League-spill neste sesong. Allardyce mente at Bolton dominerte første omgang.

- Ettersom Spurs og Arsenal skal møte hverandre, betyr det at vi bare trenger en seier til for å være helt sikre på å ta tredjeplassen, konkluderer Rafael Benitez etter Arsenals nederlag på Old Trafford.

- Vi er veldig nære å sikre oss tredjeplassen nå, og andreplassen er fortsatt en mulighet, legger han til.

Liverpool kan etter seieren over Bolton bokføre 70 oppnådde poeng for bare andre gang i løpet av de siste 10 sesongene. De røde har heller ikke sanket flere poeng på hjemmebane de siste seks sesongene enn i årets sesong, og mot Bolton holdt man i tillegg nullen for 32.(!) gang denne sesongen. Bare tre ganger tidligere i historien har Liverpool holdt nullen flere ganger i en og samme sesong.

Allardyce berømmet Fowler
Bolton-manager Sam Allardyce berømmet Robbie Fowlers avslutteregenskaper etter at bursdagsbarnet ble hans lags banemann i ettermiddag.

- Dersom Fowler fortsetter å score mål vil Liverpool beholde ham. Scoringen i dag er Fowler i et nøtteskall, og viser hvorfor han har gjort så mange mål i løpet av sin karriere. Han traff ikke rent på det skuddet, men han traff mål og ballen trillet inn.

- Uansett hvordan han treffer ballen gjør han det slik at han er sikker på å treffe mål. Vi hadde et par store sjanser tildig i kampen, men klarte ikke å score. På scoringen skulle vi ha markert Fowler. Han fikk tid og rom, og da scorer han mål som det der. Vi dominerte første omgang, og jeg forventet ikke å ligge under ved pause, uttalte Allardyce.

- Scoringen slukket vår entusiasme. Spillerne fikk seg en på trynet, og selv om vi prøvde hardt i andre omgang også hadde vi tilsynelatende ikke troen på at vi skulle komme tilbake. Vi betalte dyrt for at vi ikke tok vare på sjansene våre. Ønsker du å spille i europacupen må du score når du fører en kampene. Det er slikt som gir deg inspirasjon til å fortsette i samme sporet når lag som Liverpool slår tilbake.