- Vi har gjort fremskritt

Liverpools manager sier det er gjort store fremskritt på Anfield denne sesongen. Viktig helg i kampen om 2. og 3. plassen. Bolton-stjerne hjelper pårørende til Steven Cook.

Boltons Stelios GiannakopoulosDen viktigste delen av sesongen gjenstår fortsatt. Kampen om 2/3. plassen i Premier League og en FA-Cup finale gevinst henger foran nesa til spillerne når bare uker gjenstår av 2005/06. Rafael Benitez peker likevel på at vi har gjort fremskritt denne sesongen allerede.

- Hvis vi klarer tre poeng mot Bolton har vi 70 poeng i ligaen. Hvis man analyserer sesongen har vi gjort store fremskritt. Vi vant Supercupen i Monaco og var svært nær å vinne VM for klubblag i Tokyo. Vi fikk tre mål annullert i finalen – noe som jeg fortsatt finner utrolig.

Det blir svært vanskelig å ta inn forspranget opp til Manchester United, men de røde vet at det ikke er umulig. Spesielt ikke hvis resultatene går vår vei denne helgen.

- Vi kommer til å gi dem kamp til fløyta går – vi har ikke gitt opp, er beskjeden fra Rafa. Han vet Bolton ikke er et enkelt lag å spille mot selv om ikke resultatene har gått deres vei de siste ukene. – Bolton spiller alltid på fysikken og har en effektiv stil. Vi spilte 2-2 mot dem i Bolton i en kamp vi kunne ha vunnet. Jeg tror selvsagt vi kan slå dem på søndag. Sam Allardyce gjør en god jobb på Reebok Stadium og det er aldri enkelt å spille mot den type lag.

Stelios med Cook-appell
Greske Stelios Giannakopoulos, Boltons midtbanespiller som nesten havnet på Anfield i sommer, stod i kveld frem på TV i England og Hellas for å hjelpe de pårørende i søket etter Liverpoolsupporteren Steven Cook. 21-åringen har vært savnet siden hans første feriedag i landet i september 2005. Fortsatt har det ikke vært spor å finne etter ungdommen. De pårørende har imidlertid ikke gitt opp alt håp enda og budskapet til Stelios kan kanskje fremskaffe nye spor i saken. Mer info kan du finne på www.findstevencook.co.uk.