- Vi jakter ikke Aguero

Rafael Benitez avviser at Liverpool har det argentinske stortalentet Sergio Aguero i kikkerten. Robson mente at Fowlers scoring var offside.

Rafael Benitez har i helgen benektet at han jakter det argentinske stortalentet Sergio Aguero. 17-åringen fra Independiente ytret nylig ønske om å spille for Liverpool, men Rafa har tilsynelatende ingen umiddelbare planer om å hente den lovende angriperen til Anfield.

- Han er en god spiller. En av de beste i Argentina. Men han inngår ikke i våre planer for øyeblikket, uttaler Rafa etter argentinerens friske utspill før helgen.

I følge flere kilder skal Independiente kreve rundt £10M for 17-åringen. Mye penger for en tenåring som bare har et drøyt år igjen av kontrakten med sin klubb, og en prislapp som nok vil skremme bort de fleste klubber.

Robson: - Fowlers mål var offside
West Bromwich-manager Bryan Robson hevder hardnakket at Robbie Fowlers scoring på The Hawthorns lørdag kveld var offside. Fowler gjorde som kjent det første målet da Liverpool slo WBA 2-0.

- Den første scoringen skulle vært annulert for offside. Den kom som følge av at vi ga bort ballen for lett. Men det er ingen unnskyldning for vår svake førsteomgang. Vi spilte uten noen form for overbevisning, og derfor tapte vi, uttalte Robson i etterkant av kampen.

- I andre omgang gjorde vi et ærlig forsøk, men den eneste bonusen for oss var innhoppet til Zoltan Gera. Vi virket nervøse fra første fløytesignal av, og kom oss aldri etter den tidlige scoringen. Pasningsspillet vårt var dårlig, og det er du ikke råd til mot et lag som Liverpool, fortsatte han.