- Vi jakter nye spillere

Rick Parry forteller at Liverpool allerede er i gang med jakten på nye spillere til sommeren. McMahon tror ikke på ligatittel neste år. Eriksson spår Benfica-avansement.

- Jakten på nye spillere vil aldri ta slutt. Det betyr ingenting at transfervinduet nå er stengt. Vi planlegger allerede for neste sesong, og har jobbet mot mulige transfermål til sommeren en stund nå. Vi snakker om to-tre nye spillere.

Dette skriver Liverpools daglige leder, Rick Parry, i Liverpools offisielle magasin denne uken. Han forteller imidlertid at dette inkluderer vingen Mark Gonzalez, som klubben signerte i oktober, men som man ennå ikke har klart å ordne arbeidstillatelse for.

- Vi lot Mark gå på lån til Real Sociedad mens vi ordner denne biten. Vi er veldig spente på hva han kan bidra med for oss, og vi kommer til å hente han tilbake så snart ting går i orden, sier Parry.

- Jeg er klar over at våre supportere ønsker seg store navn. Vi skal ikke utelukke slike kjøp, men det er aldri enkelt dersom du ikke har ubegrensede ressurser, slik som Chelsea. Noen ganger handler det heller ikke om penger, men om spilleren er tilgjengelig. Konkurransen fra andre interesserte klubber spiller også inn.

McMahon tror ikke på ligatittel
En som i dag heller kaldt vann i blodet på Parry og alle Liverpool-supportere er imidlertid ex-spiller Steve McMahon. Han tror ikke Liverpool vil ha en sjanse til å vinne ligatittelen neste sesong heller.

- Jeg tror ikke Liverpool vinner ligaen neste sesong. Dette går i sykluser. Liverpool i 70- og 80-årene, Manchester United i 90-årene, og nå ser det ut til at det er Chelsea som vil dominere dette tiåret. Dette vil snu seg igjen en gang, men jeg vet ikke når, uttaler McMahon.

Han beskriver dagens Liverpool-lag som et godt lag som mangler kvalitet.

- Liverpool er kapable og godt organiserte for øyeblikket. Men spørsmålet er jo om de kan vinne ligaen igjen. De trenger mer kvalitet for å klare det. De er for avhengige av Steven Gerrard. Men store lag avhenger jo også av gode enkeltspillere. Selv Chelsea ville ha vært svakere uten Frank Lampard og John Terry.

Eriksson tror Liverpool vil ryke for Benfica
Englands landslagssjef Sven Göran Eriksson tror at Liverpool vil få trøbbel med å avansere i Champions League når de møter Benfica. Lisboa-klubben er en av svenskens tidligere arbeidsgivere, og han var klubbens manager da Benfica røk ut av Serievinnercupen for Liverpool i 1983/84-sesongen.

- Vi ble slått ut. De var rett og slett for gode for oss den gangen. De hadde noen store spillere, og vant Europacupen det året, mimrer Eriksson til den portugisiske websiden Maisfutebol.

- Nå holder Liverpool på å bygge opp et nytt lag, og de vil trenge tid skal de bli like gode som i storhetstiden. Derfor har Benfica en god sjanse til å slå Liverpool, selv om de blir en tøff motstander, mener svensken.

- Jeg skal selv se kampen i Portugal på tirsdag. Benfica har satt sammen et sterkt lag, og har en god mulighet til å nå en ny finale snart.