- Vi kan ikke ta igjen Chelsea

Rafael Benitez tror ikke Liverpool har sjanse til å ta igjen Chelsea, selv med seier på søndag. Mark Wright saksøker Peterborough.

Rafael Benitez skal på en pressekonferanse i dag ha uttalt at han ikke tror at Liverpool vil ta igjen Chelsea selv med seier på søndag.

- Nei, vi vil bare ha tre poeng mer. Det er vanskelig å snakke om fremtiden. For øyeblikket kan vi slå hvem som helst, men om ni måneder kan ting ha forandret seg. Klubbene vil ha andre spillere, så det er vanskelig å si noe om fremtiden. Vi kan forbedre oss, men det kan også våre konkurrenter. For øyeblikket vet jeg ikke hvor langt bak Chelsea vi er. Om det er ett steg, to eller flere, siteres han av nyhetsbyrået Reuters.

- Jeg analyserer ikke de andre lagene hver uke. Kun den uken vi skal spille mot dem. Jeg tenker heller ikke på neste sesong nå. Jeg tenker på neste kamp, svarer Benitez på spørsmål om Liverpool kan vinne ligaen neste år.

- Vi har hatt mange kamper mot Chelsea etter at jeg kom til klubben. Vi kjenner dem, og de kjenner oss. Det vil ikke komme noen overraskelser på søndag. Klarer vi å vinne på Stamford Bridge vil det være veldig bra for oss, fordi vi vil sikre oss tre nye poeng, og vil dermed være nærmere Manchester United. Men selv om vi slår Chelsea på søndag, må vi også slå Charlton og Wigan i våre neste kamper, resonnerer spanjolen.

Wright tar Peterborough til retten
Tidligere Liverpool- og England-stopper Mark Wright fikk tirsdag sparken som manager i Peterborough. Begrunnelsen var grov tjenesteforsømmelse. Nå saksøker 42-åringen klubben for kontraktsbrudd og ødelagt renomé.

Wright fikk fyken av Peterborough-eier Barry Fry etter at han ikke møtte opp til en disiplinærhøring i etterkant av interne tumulter i klubben.

- Jeg føler meg veldig sviktet. Begrunnelsen for avskjeden medfører ikke riktighet. Alt jeg ønsker å gjøre er å lede Peterborough, og jeg tror fortsatt at jeg er riktig mann for jobben, sier Wright selv om saken.

- Denne saken har svertet Mark veldig, og vi må kjempe mot disse beskyldningene, ellers blir det vanskelig for han å jobbe innen fotballen igjen, sier Wrights advokat Richard Farrant.