- Vi må holde kontakten med Chelsea

Jamie Carragher mener at de blå fra Londons beste vestkant fortsatt setter standarden, og håper at man endelig kan beseire Chelsea også i ligaen.

Sesongen 2006/07 er ikke en gang en måned gammel, men mange ser likevel på morgendagens superdobbel med Chelsea v Liverpool og Manchester United v Arsenal som viktige ledesnorer mot hva som vil skje i årets liga.  Jamie Carragher vil ikke gå så langt, men scouseren innrømmer at man ikke har råd til å la Chelsea komme utenfor synsvidde selv tidlig i sesongen.

- Disse kampene har stor betydning for utfallet og vi er nødt til å få bedre resultater mot de beste lagene, erkjenner Carra foran storkampen på Stamford Bridge.  – Hvis du blir slått mister du tre poeng, men det føles som seks.

- Vi må bli bedre mot topplagene siden konkurransen nå er så skarp i Premier League at du ikke har råd til mange glipptak.  Vi tok et stikk mot dem i Community Shield, men det er klart at vi heller vil ha tre poeng i morgen.

Liverpool har et overtak på Chelsea i cupkamper, men etter at Mourinho og Benitez kom til de to klubbene har Londonerne vunnet alle fire ligakampene.

- Det har et lite forsprang på oss for øyeblikket og vi har til hensikt å reise dit for å få et godt resultat, men det er litt drøyt å si at det vil bli helt avgjørende, fortsetter Liverpools midtstopper.

- Chelsea er fortsatt det laget man må slå for meg.  United har et overtak i form av poeng for øyeblikket men Chelsea er fortsatt det laget du må ta igjen og det vil bli en stor test for oss.  Kampen mot Everton var en stygg glipp fra oss, men det var den første smellen på 18 kamper og vi har ikke blitt et dårlig lag sånn umiddelbart.  Vi kom tilbake på skinnene mot PSV Eindhoven i miduka og nå må vi bygge videre på det mot Chelsea.  De har bare stukket fra i ligaen de to siste årene og ingen har i virkeligheten vært i nærheten av å ta dem igjen, slik at det er nødvendig at vi prøver å henge med dem denne gangen.