- Vi må vinne toppkampene

Rafa med oppskriften for hvordan man skal ta igjen Chelsea i ligaen. Scott Carson er en av de som drømmer om tur til Tyskland.

Nærmere Chelsea og Man Utd
Liverpool vant sin 9. strake ligaseier i Portsmouth i går, og endte opp med 82 poeng.  Det er det største poengtallet klubben har oppnådd siden 1988.

Manager Rafael Benitez sier i etterkant at forskjellen kan være å vinne kampene mot de beste lagene.  På de fire kampene de røde spilte mot Chelsea og Man Utd denne sesongen tok man bare et poeng. 

- Det viktige for meg er ikke bare at vi fortsetter å vinne kamper, men at vi fortsetter å vinne også etter det antall kamper som vi har spilt denne sesongen.  En må gi kreditt til min stab, når en ser hvordan spillerne jobbet i 2.omgang, sier Rafa.

- En vet aldri hva som vil skje til neste sesong eller til sommeren, men for øyeblikket er vi kommet nærmere Chelsea og Manchester United.  Vi får se til neste år om vi kan gi dem kamp eller ikke.

- 82 poeng er en fantastisk sesong, men kanskje må vi vinne enda flere kamper.  Kanskje da mot topplagene, og at det vil utgjøre forskjellen.

- Vi må være fornøyd med lagets fremang denne sesongen og vi vet at må gjøre enda litt mer dersom vi skal vinne tittelen.


Carson på venteliste?
Hvor har alle de gode engelske keeperne blitt av, kan være et betimelig spørsmål i en Premier League hvor utlendingene gjerne dominerer plassen mellom stengene.  Paul Robinson og den ustabile David James er ventet å være med i den engelske landslagstroppen som tas ut senere i dag, mens Chris Kirkland er utelukket med skade. 

Robert Green hos Norwich kan bli tredjemann, men han har ikke spilt den siste måneden p.g.a. en ankelskade.  Scott Carson får lite spilletid på Anfield, men Englands U21 keeper har i det siste imponert hos Sheffield Wednesday.  Nå håper Carson at det kan være nok til VM-billett.