- Vi prøvde

En skuffet Rafael Benitez mente dommeren bidro til sesongens første hjemmekamp uten scoring, da man kunne ha avansert til 3.plass. Debuter for unggutter.

En tydelig skuffet Rafael Benitez var en anelse bitter i etterkant av en kamp hvor Liverpool greide å skape lite mot et svært defensivt Portsmouth.  Manageren mente at dommeren tillot gjestene å hele tiden spille på grensen, men uttalelsene var nok også ment i et forsøk på å holde moralen i et skaderammet mannskap oppe til neste kamp mot Wigan.

- Vi prøvde hele tiden, men de startet med å ligge dypt og ble enda dypere utover i 2.omgang.  Dommeren lot de få holde på med sitt spill og det gjorde det vanskelig for oss å få til noe i det hele tatt.  Han kunne ha grepet hardere inn i 1.omgang.  Nå må vi konsentrere oss om neste kamp mot Wigan, og vise sterk mentalitet.

Nabil El Zhar fikk en litt overraskende debut mot slutten av kampen, og Danny Guthrie fikk også sine første minutter i Premier League.  Ingen av ungguttene greide å markere seg, men det var de heller ikke alene om på et lag som måtte tåle antydning til piping ved kampslutt.

- Vi satte innpå El Zhar og Guthrie da spillere begynte å bli slitne.  Jeg synes de greide seg bra, men dessverre uten suksess, kommenterte Rafa Benitez.