- Vi skal slå tilbake

Gerrard takker fansen for støtten og ser nå fremover til viktige kamper i liga og FA-cup. Koeman innrømmer at Benfica var heldige.

En svært skuffet Steven Gerrard må innse at tittelforsvarerne er utslått av Champions League. Kapteinen mener at det ble svært kostbart at Liverpool mislyktes med å score et tidlig mål. Han og lagkameratene har imidlertid ikke tid til å dvele over tapet. Nå må det fokuseres på kampen om 2.plassen i ligaen og å hente hjem FA-cuptrofeet.
- Supporterne var fantastiske og de støttet oss, men når man ligger under 0-1 er det viktig å få et mål, uttaler han.

- Vi skapte to eller tre sjanser de første 20 minuttene, og da man ikke klarer å sette dem og de scorer, så begynner man å bli bekymret.

- Det er svært frustrerende. Vi tok ikke vare på sjansene våre, vi klarte aldri å sette dem. Det er mangel på selvtillit. Jeg tror vi trenger å jobbe med det – ekstra avslutningsøvelser på trening, tror jeg.

- Vi må ta oss sammen. FA-cupen blir enda viktigere nå. Vi trenger et trofé.

- Og selvsagt ønsker vi å avslutte sterkt i ligaen fordi vi ønsker å være med i e-cupen igjen neste år. Det er målet.

Koeman etter kampen
Benfica-trener Ronald Koeman føler at de var heldige som vant 2-0 på Anfield i går ettersom Liverpool nok engang skapte sjanser uten å få ballen over målstreken.
- Folk var overrasket over at vi vant første kampen i Lisboa. Nå er de overrasket over at vi vant på Anfield. Dette er en fantastisk prestasjon, som trolig bare folk i Portugal trodde var mulig. Før kampen følte jeg at Liverpool ikke kunne score tre eller fire ganger. Jeg har sett deres to siste kamper og du kunne se at de hadde problemer med å score.

- De førte an tidlig og skapte to eller tre sjanser. Men da de ikke klarer å score på de store sjansene, blir det et mentalt problem.

- De føler på seg at ting ikke går veien. De vet at de må score to for å gå videre og så må de score tre etter at vi scoret ved Simao.

- Publikum kunne se at de ikke klarte å score. De var praktfulle i måten de støttet laget på, men presset var fremdeles på spillerne.

- For oss er 2-0-seier på Anfield vidunderlig. Hvor mange ganger har Liverpool tapt en e-cupkamp her med et slikt resultat?

- Vi behøvde å være heldige. Hvis man ikke er heldige, kan man ikke slå et lag som Liverpool.