- Vi vant en vanskelig kamp

Rafa Benitez og Dirk Kuyt var enige om at man var glade for å vinne en vrien kamp mot Tottenham, hvor en sterk 2.omgang ga tre mål og tre poeng.

- Det var en god kamp, en vanskelig kamp.  Vi visste hvordan Spurs ville spille og i 1.omgang var det vanskelig for oss å skape sjanser, summerte Rafael Benitez etterpå.

- Vi var bedre i 2.omgang.  Vi fikk ballen ut på kantene tidligere og med den kvaliteten vi nå har på spiller betydde det at vi kom til bedre sjanser.  Tottenham hadde en god sjanse i hver omgang, men bortsett fra det synes jeg vi var det beste laget.

- Jeg er fornøyd med laget og fornøyd med den selvtilliten vi får etter å ha vunnet igjen.  Nå må vi bare bringe dette videre til kampene mot Galatasaray og Bolton.

Dirk Kuyt scoret sitt andre mål på fire dager, begge på Anfield selv om dagens fulltreffer var det første foran The Kop.  Han var enig i at det var ikke en lett kamp, og han mente selv at han har mer å gå på spillemessig og følte det flatterende at noen har sammenlignet ham med Kevin Keegan.

- Det var vanskelig, men kampen snudde da de brente den store sjansen i 2.omgang.  Jeg er fornøyd med scoringen men må spille bedre for laget fremover.  Å bli sammenlignet med en spiller som Kevin Keegan er svært flatterende for meg.