- Vil ha spillere som etablerer seg raskt

Pako Ayesteran analyserer FA-Cup finalen, og begynner denne uka arbeidet foran neste sesong med Rafael Benitez, hvor han tror Mark Gonzalez kan bli viktig.

Rafael Benitez er til stede på kveldens finale i Champions League, før Liverpools manager vil bevilge seg en ferie.  Hans assistent, Pako Ayesteran, sier imidlertid til Liverpool Echo at de rødes lederduo vil bruke fritiden til å begynne å planlegge neste sesong.  Etter helgen har imidlertid Pako også sett igjennom finalen i Cardiff noen ganger.

- Finalen var en vanskelig kamp å analysere, sier populære Pako.  – Vi startet ikke kampen slik vi hadde planlagt og etter at vi kom to mål under var jeg mer bekymret over å slippe inn flere mål enn at vi selv skulle score.  Vi synes å miste mye av vår konsentrasjon.

- I andre omgang var vi mye bedre etter at de hadde sin sjanse etter ett minutt, men selv etter at vi hadde scoret vårt andre mål skapte vi problemer for oss selv og vi hadde store fysiske problemer.  Det var en virkelig vanskelig dag for oss.  Det var for mange muligheter og situasjoner hvor motstanderen hadde mulighet til å score.  Det var også tidspunkt under kampen hvor vi behøvde å komme oss raskere framover.

- Etter pause var høyresiden nøkkelen.  Jan Kromkamp spilte bra på høyreflanken, og det hjalp oss.  Denne kampen viste oss hvor vi fortsatt må bli bedre.  Vi er ikke langt unna, men du kan aldri tro at alt er gjort.

- Vi vil starte med forberedelsene til neste sesong på den første dagen av vår ferie.

- Det er lag som vil bli bedre til neste sesong.  En som nå er taper vil prøve enda hardere på å bli en vinner neste gang.  En av årsakene til at vi har blitt bedre så fort, er at vi har hatt mange spillere som har vennet seg til engelsk fotball.  De har tilpasset seg umiddelbart.  Hvis de spiller vi bringer inn vil gjøre det samme, da vil vi ta enda et skritt videre.

- Vi håper at Mark Gonzalez(bildet) kommer inn i denne kategorien.  Jeg har snakket med mange folk i San Sebastian om ham, og de fortalte meg at han var en nøkkelspiller for Real Sociedad i andre halvdel av sesongen.  Han vil utgjøre en viktig forskjell for oss.