14 opptatt med landskamper

Det er nesten folketomt på Melwood denne uka da mesteparten av Liverpools førstelagstropp er opptatt med landskampspill. Uenighet om Mark Gonzalez.

Følg de røde ute i Europa
Craig Bellamy og Florent Sinama-Pongolle starter i dag en midtuke hvor hele 14 av Liverpools spillere er opptatt med landskampspill.  Wales mot Bulgaria sendes på Sky Sports 1, mens utlånte Scott Carson er i aksjon for England U21 på Sky Sports 2.  Se for øvrig vår ajourførte TV-liste.

I morgen er det ytterligere et dusin helrøde som er opptatt med internasjonal fotball:  John Arne Riise (Norge-Brasil), Sami Hyypiä (Finland-Nord-Irland), Daniel Agger og Jerzy Dudek (Danmark-Polen), Steve Finnan (Irland-Nederland), Steven Gerrard, Jamie Carragher og Peter Crouch (England-Hellas), Xabi Alonso, Luis Garcia, Pepe Reina (Island-Spania), Momo Sissoko (Tunisia-Mali).


Delte meninger hos Chile
En av de få som er igjen på Melwood er Mark Gonzalez, som har sagt at han ikke lenger er interessert i å spille for Chile.  Dette etter at han ble sendt hjem fra landslagets turne i sommer, hvor Liverpools venstreving mente at et damebesøk på rommet ikke var hva ledelsen trodde.

Innad i troppen skal det nå være uenighet om man ønsker Speedy tilbake, da en spiller blir sitert på at man må bli ferdig med saken mens en annen hevder at det er grunn til straff.

Midtbanespilleren Luis Jimenez vil ha den hurtige 21-åringen tilbake med en gang:  - Jeg mener at man må komme tilbake til landslaget.  Hva som skjedde på turneen er noe som tilhører fortiden.  Vi må prøve å løse dette problemet.

Claudio Maldonaldo er ikke så sikker:  - Hvis en ser på det fra en annen synsvinkel, hvis det ikke blir delt ut noen straff kan det bli slik at nestemann heller ikke blir straffet.  Dette betyr ikke at de aldri mer skal få spille.