Adidas til 2009

Ifølge Liverpool Echo vil Adidas overta utstyrsavtalen med Reebok til sommeren. Torben Piechnik snakker varmt om landsmannen Daniel Agger. Utsolgt mot Man Utd.

Tre striper på trøya
I lørdagens fotballutgave i Liverpool Echo skriver Chris Bascombe at Adidas vil levere trøyer og fritidsutstyr fra og med neste sesong.  Adidas har kjøpt opp Reebok og de vil overta den eksisterende avtalen fram til 2009.  Forandringen av leverandør vil således ikke gi økte investeringer til Liverpool FC.

Echo skriver også at Liverpool for tiden har en legal tvist med Reebok, etter at sen avgjørelse med å fornye draktreklamen med Carlsberg medførte at produksjon av drakter måtte utsettes med to måneder.  Reebok hevder at de tapte £10M på denne forsinkelsen, mens Liverpool på sin side mener at Reebok skylder dem £7M.  Ifølge Echo var det meget aktuelt at det arabiske flyselskapet Ettihad Airways skulle bli ny draktsponsor, men innen man fikk et konkret og langt mer attraktivt tilbud var underskriften på kontrakten med Carlsberg satt.


Torben berømmer landsmann
Europamesteren Torben Piechnik vil ikke bli husket blant de store kjøpene som Liverpool gjorde.  Snarere tvert i mot, vil han helst bli nevnt blant alle de dårlige overgangene som Graeme Souness stod bak.

I et interessant intervju med liverpoolfc.tv er Torben ikke i tvil om at Daniel Egger vil få mer ut av karrieren på Anfield enn hva han gjorde.

- I Daniel Agger har Liverpool hentet en spiller som jeg tror vil ende opp med å bli et de beste kjøpene klubben noensinne har gjort.  Alle i Danmark synes han er en veldig spennende spiller og er glade for at han har kommet til en klubb som Liverpool.

- Han er høy, sterk, god i lufta og kan også spille langs bakken.  Det er ingen tvil om at Agger er et av de heteste fremtidsløftene som har kommet fra Danmark på mange år og han har potensial til å grunnpilar i det danske landslaget i lang tid fremover.

- Personlig hadde jeg ikke hørt om han da han brøt igjennom på førstelaget til Brøndby.  Han synes å komme fra det store intet, men gjorde raskt et inntrykk og fikk snart en velfortjent debut på landslaget.

- 21 år gammel har han sine beste år foran seg og han kan bare bli bedre i Liverpool.  Jeg merket meg at Rafael Benitez ikke satte ham inn på førstelaget umiddelbart og jeg tror det er en riktig strategi.  Han debuterte nylig mot Birmingham, men jeg forventer ikke at han blir fast på laget med det første.  Han vil tjene på å bli matchet forsiktig og lære av folk som Jamie Carragher og Sami Hyypiä.

Resten av intervjuet kan man lese her.

Daniel Agger spiller i kveld for reservelaget mot Bolton.  Liverpool.no er tilstede på kampen og vi vil oppdatere jevnlig etter kampstart kl 20.00.


Stor etterspørsel før cupkamp
Det ble rapportert om køer på flere hundre meter utenfor Anfield i morgentimene i dag, og det skal tidlig ha vært problemer både med nett og telefonlinjer.  Anledningen var at man begynte å selge billetter til FA-Cup kampen mot Manchester United lørdag 18.februar.  Fra Anfield sies det nå at kampen er utsolgt.