Agger fikk refs av Rafa

Daniel Agger har fått refs av Rafael Benitez etter å ha gått for hardt inn i taklingene på trening. Ian Rush vil heller ha Manchester United som ligavinnere enn Chelsea.

Daniel Agger skal ha fått beskjed om å roe seg ned et par hakk på trening. I følge Liverpool Echo har manager Rafael Benitez blitt nødt til å be dansken ikke gå fullt så hardt inn i taklingene under treningsøktene på Melwood. Rafa frykter at noen av hans stjerner skal bli skadet som følge av den unge mitstopperens oppofrende spillestil. Dansken skal ha taklet som om det var i kamp selv under troskyldig five-a-side.

- Rafa fortalte at jeg måtte ta det litt med ro. Dette er ikke måten vi gjør det på her, Danny, var hintet jeg fikk, forteller den unge dansken til Echo.

- Det var helt annerledes i Brøndby. Der ga vi alt på trening også. Her ser det ut til at tanken er at vi skal spare oss til kampene. Selv er jeg av den oppfatning at man skal trå til også på trening. Mange vil nok være uenige med meg, men det er den kraftfulle spillestilen jeg har kommet til England for å ta del i. Mentaliteten var en helt annen i Danmark. Der ønsket man virkelig å vinne på trening også, legger han til.

- Selvsagt prøver jeg å være aggressiv i kamp. Det må du som forsvarer, siteres Agger i lokalavisen.

Agger har spilt fire kamper for Liverpool etter at han kom fra Brøndby i januar, og han har nå sett nok av sin nye manager til å ha blitt mektig imponert over Rafas lederstil og kunnskaper.

- Han er en veldig nøyaktig manager. Han er ingen britisk type, det er sikkert. Han er involvert i alt, selv om han ikke overværer alle treningene våre. Han liker å gi råd, spesielt til de unge spillerne, og det passer meg bra, uttaler dansken.

Den høyreiste midtstopperen bebuder at han akter å jobbe enda mer med fysikken sin i tiden som kommer, for å være best mulig forberedt på oppgavene som venter i den knallharde ligaen.

- Da jeg spilte i Danmark var det ingen som kommenterte fysikken min fordi den var perfekt til spillet der. Men her bruker spillerne kroppen mer i duellspillet, noe jeg ikke er vant til. Du kan alltid opparbeide en bedre fysikk, og det er det jeg akter å gjøre.

Dansken forteller ellers at han leser lokalavisene i Liverpool med stor interesse, for å tilegne seg mest mulig kunnskaper om byen han nettopp har gjort til sitt hjem.

- Jeg kjøper lokalavisene for å holde meg orientert om hva som rører seg i Liverpool, og ikke for å lese hva de skriver om meg selv. Jeg må bli kjent med det sosiale livet i byen, for jeg håper å bli her i mange år fremover, sier han.

Rush velger United foran Chelsea
Ian Rush håper Manchester United slår Chelsea i kampen om ligagullet denne sesongen. Det skriver han i sin spalte i Liverpool Echo.

- Jeg trodde aldri dagen skulle komme da jeg ønsket at Manchester United skulle vinne ligaen. Men når jeg må velge mellom to onder, blir Manchester-klubben det minste ondet. Chelsea kom alt for lett til ligatittelen i fjor, og jeg ser det som best for fremtiden til Liverpool at Manchester United slår London-laget denne sesongen, sier Rushy.

Vi tipper at ikke alle Liverpool-supportere vil dele scoringskongens syn i denne saken.

Newby i Kidderminster    
Den tidligere Liverpool-reserven Jon Newby har blitt lånt ut fra Bury til Kidderminster Harriers for den kommende måneden. Den 27 år gamle angriperen klarte aldri å slå gjennom på Liverpools førstelag. Han fikk totalt 4 førstelagskamper, derav en ligakamp, før han fikk reisepass av Houllier i 2001.