Agger i startoppstillingen

Daniel Agger er i startoppstillingen når Danmark spiller privatlandskamp i Tsjekkia i kveld. Uavgjort for Potter og tap for Idrizaj. Nomaden Thompson på vei nordover igjen?

Fra Danmark meldes det at Daniel Agger kommer til å starte kampen når danskene i kveld spiller privatlandskamp mot Tsjekkia i Praha. Agger kommer utgjøre midtforsvaret sammen med sin tidligere lagkamerat Per Nielsen, som for øvrig er en stor Liverpool-supporter. Agger har ved flere anledninger gitt Nielsen mye av æren for den raske utviklingen han har hatt, og Liverpool-forsvareren skal være svært takknemlig for støtten som Nielsen har gitt han over flere år.

Uavgjort for Potter
Liverpools utlånte midtbanespiller Darren Potter spilte andre omgang da Irland B spilte uavgjort 0-0 mot Skottland B på Dalymount Park i en privatlandskamp i går kveld. Rapportene forteller at irene var nærmest seieren.

Stortap for Idrizaj
Besian Idrizaj og Østerrike U21 gikk på et stortap for Tyskland i Celle i går kveld. Tyskerne ble alt for sterke på hjemmebane, og vant hele 4-1. Liverpool-spissen startet kampen for østerrikerne, men ble byttet ut etter 72 minutter. Kampen inngikk som en del av en firenasjoners-turnering der også Sveits og Italia er med.