Agger med benbrudd i hånden

Daniel Agger brakk et ben i hånden under Danmarks EM-kvalifiseringskamp mot Liechtenstein i går. Nå venter 4-5 uker med hånden i gips for den lovende stopperen.

Daniel Agger skal ha pådratt seg et brudd i høyrehånden mens han spilte EM-kvalifiseringskamp for Danmark, som vant lett 4-0 over Liechtenstein i Vaduz i går kveld. Dermed har Rafael Benitez fått ytterligere en skadet spiller som en direkte følge av landslagsspill. Tidligere i uken returnerte som kjent Dirk Kuyt til Melwood med en ankelskade.

Liverpool Daily Post skriver at midtstopperen nå må finne seg i å gå med gipset hånd de nærmeste 4-5 ukene, og dansken er definitivt uaktuell for lørdagens kamp mot Blackburn. Om det er aktuelt på et senere tidspunkt å spille kamp med gipset hånd er ikke kjent på det nåværende tidspunkt.

Skaden til Agger vil garantert få debatten om kompensasjon for spillere som blir skadet under landslagsoppdrag til å blusse opp igjen. Liverpool-manager Benitez har lenge vært av den formening at dette systemet trenger en real modernisering, og det er åpenbart at forholdet mellom mange klubbmanagere og de nasjonale og internasjonale fotballforbundene etter hvert begynner å bli ganske kjølig.

Etter den dårlige nyheten om Aggers skade, krysser nå Liverpool-manageren fingrene for at de øvrige røde som var i aksjon for sine landslag i går returnerer helskinnet til Merseyside i løpet av dagen.