Agger øyner hurtig comeback

Selv om armen er pakket inn i gips, så håper Daniel Agger å bli klar til helgens kamp mot Manchester United. Kvartett tilbake for Man Utd?

En god sesongstart med mye spilletid for Liverpool ble avløst av en irriterende skadepause da Daniel Agger brakk hånden i landskampen mot Liechtenstein forrige uke.

- Det er surt. Jeg har armen min i gips helt opp til albuen, sier Daniel Agger til danske BT.

Midtstopperen skal ha armen i gips i fem uker, men den danske landslagsspilleren håper å gjøre et overraskende comeback i søndagens kamp mot Manchester United på Old Trafford.
- Jeg utelukker ikke United-kampen, men jeg må si at det ville være en flott kamp å være med i. Jeg vil tilbake så fort som mulig.

Kvartett returnerer for Man Utd?
Manchester United kan få tilbake tre spillere til lokaloppgjøret på søndag. Gabriel Heinze, som har gått glipp av to kamper med en hamstringskade, er tilbake i full trening. Gary Neville kan bli restituert etter en leggskade, mens Rio Ferdinand har slitt med kink i nakken. Alle tre måtte stå over Champions League-kampen mot FC København. Ryan Giggs var heller ikke aktuell grunnet sykdom, men waliseren er definitivt tilgjengelig på søndag.
- Vi må vente og se omfanget av Ferdinands skade, men Giggs vil bli ok. Det var bare sykdom, uttaler Ferguson.

- Heinze trener godt og jeg tror at han har en god sjanse til søndag. Han er tilbake i full trening når det er snakk om løping og rehabilitering.

- Vi har også ønsket å gi Gary Neville en hel ukes trening før Liverpool-kampen.

Dersom Ferdinand blir friskmeldt, vil han sannsynligvis erstatte Wes Brown og spille sammen med Nemanja Vidic i midtforsvaret, skriver Manchester Evening News. Patrick Evra kan likevel komme til å beholde venstrebackplassen til fordel for Gabriel Heinze. Både Vidic og Evra har imponert Uniteds manager de siste kampene.