Agger rød før helgen?

Liverpool Echo antyder at Daniel Agger vil være klar for Liverpool innen helgen. Kromkamp med medisinsk test i ettermiddag. Bolanos prøvespiller denne uken. Carson vokter buret mot Luton? Kewell møter gammel venn.

Chris Bascombe i Liverpool Echo skriver at man på Anfield håper at den danske midtstopperen Daniel Agger skal ha satt navnetrekket sitt på en kontrakt med Liverpool før helgen. Brøndbys daglige leder skal visstnok returnere fra ferie i morgen, og da vil de avsluttende forhandlingene om å bringe dansken til Mersyside finne sted.

Echo skriver at hindringene som stod i veien for en overgang til Liverpool for dansken i sommer nå er ryddet av veien, og avisen hevder at de røde nå er veldig nær en avtale med både spilleren og spillerens klubb, Brøndby.

21-åringen skal allerede ha begynt forberedelsene med tanke på sin nye tilværelse på Merseyside, og Echo skriver at overgangssumen trolig vil lyde på £5.5M.

Kromkamp med legesjekk i ettermiddag
Dansken vil dermed trolig bli den andre nye spilleren på Anfield i januar, ettersom nederlenderen Jan Kromkamp antas å skrive under sin Liverpool-kontrakt i dag. Kromkamp vil nemlig gjennomgå den medisinske testen på Melwood nå i ettermiddag, for deretter å fullføre overgangen som sendte Josemi motsatt vei, til Villareal.



Bolanos på Melwood
En tredje spiller i Liverpools søkelys er Deportivo Saprissa-vingen Christian Bolanos. Han er nå på plass på Melwood for prøvespill, og skal prøve å overbevise Rafael Benitez om at han er riktig mann for å løse Liverpools problemer på høyrevingen. 21-åringen fra Costa Rica ankom Melwood på mandag, og Liverpool Echo skriver at han så langt har imponert Liverpools trenerstab.

Carson mot Luton?
Mesteparten av Liverpool-troppen har nå hatt to fridager etter et anstrengende juleprogram, mens manager Benitez har begynt forberedelsene til cupkampen mot Luton. Echo antyder at Scott Carson vil få slippe til mellom stengene i den kampen. Avisen skriver at Benitez trolig kommer til å gjøre en del forandringer på laget til cupkampen, men slår samtidig fast at han ikke kommer til å hvile alle sine store stjerner.

Det er således ventet at Liverpool tar med seg en sterk tropp til Kenilworth Road. Carson, og Kromkamp, som skulle være klarert for sin debut innen den tid, kan være overraskelsene på laget.

Gamle venner møtes
Luton-spiss Warren Feeney er en av de som gleder seg aller mest til ovenfor nevnte kamp. Han ivrer nemlig etter å måle krefter med sin gode venn Harry Kewell, som var hans lagkamerat i Leeds. Nord-iren kom opp gjennom Leeds sin ungdomsavdeling sammen med Kewell, og duoen ble nære venner.

- Jeg og Harry Kewell ble gode venner mens vi var i Leeds. Jeg fikk reisepass, mens Harry ble tilbudt kontrakt med klubben. Vi prater fortsatt sammen på telefonen et par ganger i uken, avslører Feeney.

- Jeg prøvde å ringe Harry så snart det ble klart at vi skulle møte Liverpool i 3.runde, og da jeg fikk fatt i han slo jeg fast at nå ville Liverpool få trøbbel. Dette blir en utrolig kamp mot et fantastisk lag. Vi får bare håpe vi klarer å prestere opp mot vårt beste, legger han til.