Agger tatt ut til U-21 landskamper i Chile

Michael Laudraup ikke fornøyd etter at Daniel Agger er uttatt til landskamper i Chile i slutten av måneden. David Martin til Anfield onsdag for å diskutere overgang.

I dag begynte Brøndby forberedelsene foran neste sesong, og Daniel Agger var på plass sammen med resten av lagkameratene. Det vil si nesten. Toppscorer Morten Skoubo er bekreftet solgt til Real Sociedad for 18,5 mill. dansker kroner. Alle spår at Agger blir nestemann bort fra den danske toppklubben.

Før jul tok Danmark ut sin U-21 landslagstropp til de to offisielle vennskapskampene i Chile 19. og 22. januar. Agger, som nylig har leget en kneskade, er kom med i den troppen. Det har fått hans trener til å se rødt. Michael Laudrup uttaler til dansk presse i kveld at forsvarsspilleren er i troppen uten at han har blitt spurt til råds av trener Flemming Serritslev. Daniel har spilt 4 A-landskamper for Danmark og 6 U-21 landskamper.

– Nå er det viktigste for Agger å finne roen på treningsfeltet igjen. Han trenger å komme i full trening igjen raskest mulig, freser Laudrup.

Det har fortsatt ikke skjedd noe mer vedrørende en eventuell overgang til Liverpool for den talentfulle dansken. Agent Per Steffensen holder kortene tett inntil brystet og hevder forhandlingene ikke har kommet så langt som beskrevet enkelte steder i pressen.

MARTIN TIL ANFIELD ONSDAG
Overgangen for tenåringen David Martin blir trolig klar innen kort tid. Keeperen med 21 kamper for MK Dons før denne sesongen har blitt linket til Liverpool lenge, og de fleste trodde det meste var i boks i slutten av forrige uke.

Det var det imidlertid ikke og BBC skriver i kveld at 19-åringen skal til Merseyside onsdag for å diskutere betingelsene sine og gjennomføre medisinsk test hvis partene blir enige. Klubbene skal være enige seg imellom og tidligere i dag oppgraderte MK Dons en juniorkeeper til førstelagstroppen.

Dermed ligger det i kortene at unggutten blir rød i løpet av kort tid. Martin er sønn av den tidligere West Ham-forsvareren Alvin Martin.