Agger tilbake i normal trening

Daniel Agger skal være tilbake i normal trening etter skaden som holdt han utenfor mot Crewe, Wrexham og Kaiserslautern. Fowler håper på ligasuksess.

Etter en vårsesong som ble spolert av skader, er danske Daniel Agger endelig godt i gang med treningsarbeidet igjen. Etter å ha pådratt seg en mindre skade under de første treningsøktene på Melwood i sommer, som medførte at han måtte stå over treningskampene mot Crewe, Wrexham og Kaiserslautern, kjører han nå normale treningsøkter igjen.

Nettstedet onside.dk siterer en engelsk kilde som bekrefter at midtstopperen har hatt en mindre skade, men som samtidig bekrefter at den unge dansken nå trener sammen med resten av troppen igjen. Det er imidlertid høyst usikkert om Agger er aktuell for spill igjen allerede til ettermiddagens kamp på Hardturm Stadium. Spillerens agent, Per Steffensen, nekter å kommentere Aggers helsesituasjon til nettstedet.

- Rart å være idol
Robbie Fowler synes det er merkelig å være barndomsidolet til noen av sine medspillere. Både Craig Bellamy og Jermaine Pennant har fortalt at Robbie Fowler var en av de spillerne de så mest opp til som guttunger, i forbindelse med at de nylig skrev under for favorittklubben.

- Det er litt rart at vi kjøper spillere som nevner meg som en av spillerne de pleide å følge som unge gutter. Det samme skjedde da jeg var i Leeds og Manchester City. Det betyr vel at jeg begynner å bli en gammel mann i fotballsammenheng, erkjenner Liverpool-spissen i et intervju med Liverpool Echo.

- Jeg er ikke typen til å fortelle andre hvordan ting skal gjøres, og det er heller ikke nødvendig for meg å gi råd til en kar som Craig. Men vi snakker selvsagt med hverandre om fotball generelt, akkurat som alle typer kolleger vil jeg anta. Vi hjelper hverandre, og det er bra.

- Det ville være feil av meg å gi instruksjoner til Craig bare fordi jeg er eldre enn han. Alle i denne klubben vet hva som forventes av dem. Alle må innrette seg etter klubbens reglement. Folk vil nok være ekstra ute etter å ta karer som Bellamy og Pennant, fordi de en gang i tiden hadde trøbbel, men alle spillere vet de må være forsiktige og unngå visse situasjoner. Jeg vet Craig vil være klar over fallgruvene, ettersom han har lært dette av egen erfaring.

- Det er fint å høre at folk synes mitt partnerskap med Bellamy fungerer bra allerede, men det er jo veldig tidlig ennå, og vanskelig å spå noe som helst ut fra disse treningskampene vi har spilt. Vi trives imidlertid sammen, men det er først om et par uker at konkurransen om plassene starter for alvor.

- Peter Crouch kommer nå tilbake, og vi forventer også at det blir kjøpt inn en spiss til. Det gjenstår å se, men jeg er sikker på at manageren jobber med å bringe enda en angriper til klubben. Inntil så skjer vil jeg og Craig fortsette å jobbe sammen for å utvikle vårt partnerskap.

Fowler er ellers glad for å ha fått tilbake trøye nummer 9, etter at Djibril Cissé forlot klubben.

- Da jeg kom tilbake til Liverpool sa jeg at klubbmerket på brystet betyr mer for meg enn nummeret på ryggen. Jeg føler det fortsatt på samme måten, men selvsagt betyr det en del å få tilbake trøye nummer 9, sier 31-åringen.

- Jeg håper vi kan vinne ligaen i år. Måten vi avsluttet forrige sesong på burde indikere at vi har en god mulighet, men vi kommer ikke til å garantere at dette er noe vi klarer. Vi får prøve å jobbe i det stille, og jeg er sikker på at vi skal bli sterkere enn i fjor, avslutter han.