Agger trolig klar

Daniel Agger har fått en skikkelig blåveis, men spiller høyst sannsynlig den avgjørende kampen mot Ukraina i kveld. Dansken kommer ikke til å bli lånt ut i sommer.

Ekstrabladet skriver i dag at man tror Daniel Agger vil bli klar til kveldens kamp mot Ukraina, i EM for U21 landslag.  Midtstopperen måtte gå ut i forrige kamp mot Nederland, da han skallet med en motspiller, men en solid blåveis stopper neppe 21-åringen.

Dersom Danmark beseirer Ukraina vil de røde og hvite være klar for semifinalen, hvor de sannsynligvis vil møte et godt fransk lag med Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle.  Danskene er optimister siden de har slått Ukraina de to siste gangene på dette nivået.  I den siste kampen endte det 1-0 lagene i mellom, og matchvinner var Daniel Agger med en heading.

En kilde liverpool.no har vært i kontakt med avviser for øvrig at Daniel vil bli lånt ut til neste sesong.  Det har versert rykter i Spania om at forsvareren er aktuell for et lånespill hos Real Sociedad, men dette skal være blankt avvist fra folk som står Agger nær.

I Danmark vurderes Daniel Agger som et av de største talentene man har fått fram de siste årene, og man forventer at han spiller flere kamper på Anfield til neste sesong enn hva som var tilfellet i andre halvdel av 2005/06.