Ajdarevic: - Liverpool vil ha meg nå

Svensk supertalent sier at han har inntrykk av at de røde ønsker ham over til Merseyside så fort som mulig, etter at 16-åringen har imponert under sitt andre treningsopphold.

- Jeg fikk oppfatning av at du vil at jeg skal flytte hit så fort som mulig, sier Astrit Ajdarevic til avisen Hallands Nyheter i dag.

- Det gikk meget bra, sier den offensive midtbanespilleren på spørsmål om hvordan det har gått under hans opphold på ungdomsakademiet i Kirkby.  Ajdarevic er på sitt andre prøvespill i LFC.

- I morgen (i dag) reiser meg med det svenske U16 landslaget på treningsamling til Bosön, og etter nettopp å ha kommet hjem fra England er det ikke lett å samle tankene.

- Jeg er sugen som bare av det, innrømmer svensken.  – Dette er jo snakk om et lag av verdensklasse og jeg kan få en sjanse som aldri kommer igjen.  Samtidig er det ikke sikkert jeg vil velge rett.  Kanskje ville det være bedre med en sesong i Superettan, jeg vet ikke…

- Jeg vil anta at jeg får noen uker på meg til å tenke over situasjonen, sier unggutten som har den tidligere toppspissen Martin Dahlin som agent.

Etter det liverpool.no forstår vil Ajdarevic, som fyller 17 år i april, bli tilbudt en kontrakt med Liverpool i løpet av denne uka.

De røde har i de siste ukene hatt en rekke utenlandske ungdommer på prøvespill, og en kan forvente flere nye spillere både på reserve- og juniorlag kanskje allerede i januar.