Alonso håper å rekke finalen

Alonso gir ikke opp håpet. Kewell til VM. Idrizaj for U19. Barragan på U19-samling. To ex-røde frigitt.

Xabi Alonso krysser fingrene for at han rekker lørdagens finale. Det så stygt ut da spanjolen landet forkjært mot Portsmouth forrige helg, men meldingene fra LFC-leiren har vært håpefulle.

- Skaden min bedrer seg, men jeg må vente litt lenger for å se hvordan det går. Jeg er ikke involvert i trening med laget for øyeblikket, men jeg håper fremdeles på å være klar til lørdagen.

- Det vil være et mareritt om jeg ikke kan spille. Jeg var på tribunen med skade under Carling Cup-finalen i fjor også, jeg vil ikke gå gjennom noe slikt en gang til.

- Det kommer seg, men jeg må vente et par dager til før vi kan ta en avgjørelse på finalen.

Kewell til VM
På onsdag annonserte Australia sin 23-manns tropp til sommerens VM i Tyskland. Harry Kewell var som ventet tatt med som en av sju Premier League-spillere. De øvrige var Mark Schwarzer og Mark Viduka (Middlesbrough), Craig Moore (Newcastle), Tim Cahill (Everton), Lucas Neill og Brett Emerton (Blackburn). 

Idrizaj i aksjon for U19
Østerrikes U19 spilte i går en vennskapskamp i oppkjøringen mot EM-kvalikk. Besian Idrizaj, som ble hentet av LFC fra Linzer Ask forrige sommer, spilte hele kampen på topp. Det endte med 0-2 seier i bortekampen mot Slovakias talenter. Idrizaj skal ha vært nær ved å åpne målkontoen allerede etter fem minutter, men gikk målløs av banen. Trener Gludovatz sa seg fornøyd med testkampen, og mente østerrikerne kan ta fremtiden med ro hva gjelder fotballtalenter.

Barragan plukket ut til treningssamling
Antonio Barragan har blitt plukket ut til en treningssamling for Spania U-19 fra 15. til 17. mai. Ungguttene skal spille EM-kvalifiseringskamper fra 26. til 30. mai mot Sverige, Kypros og Tyskland.

Henchoz og Thompson frigitt
Stephane Henchoz, som stoppet på 205 kamper for Liverpool, har nå blitt frigitt fra Wigan. Den altoppofrende midtstopperen har vært fast inventar på JJB Stadium, og har spilt 32 kamper for Wigan, hvorav 26 i ligaen. Han forlater nå klubben, men ikke uten passende skryt fra scouseren som er manager for Wigan, Paul Jewell.

- Stephane har spilt en stor rolle for oss denne sesongen, spesielt i begynnelsen da hans erfaring var av høyeste nødvendighet. Han har vært en perfekt profesjonell.

David Thompson, som kom fra Blackburn i januar, har fått samme beskjed. Han fikk 56 kamper for Liverpool og 10 for Wigan. Oppholdet hos de blå-hvite ble noe ødelagt av stadige skadeproblemer.