Alonso med gode rapporter om Gonzalez

Etter å ha pratet med broren Mikel i Real Sociedad, er Xabi Alonso meget spent på hva Mark Gonzalez kan utrette på Anfield. Han spår at chileneren blir en stor hit på The Kop.

Xabi Alonso har fått lovende rapporter om sin nye lagkamerat Mark Gonzalez fra en kilde som skulle kjenne til begge spillerne bedre enn de fleste. Xabis eldre bror, Mikel Alonso, har nemlig vært lagkamerat med Gonzalez i Real Sociedad denne våren. Han mener at baskerklubben kan takke chileneren for at man unngikk nedrykk fra La Liga.

- Min bror har fortalt meg at Mark spilte veldig bra i Spania, og alle der syntes han var en virkelig spennende spiller. Jeg snakket en del med min bror mot slutten av sesongen, fordi jeg var bekymret for at Sociedad skulle rykke ned. Men de nådde trygg grunn, og takker Mark for det, forteller Liverpools midtbane-elegant.

- Mark skal også ha gjort det helt klart overfor Mikel hvor mye han så frem til å få spille for Liverpool. Han likte seg også i Real Sociedad, og var glad for å få muligheten til å spille der etter sitt lange skadeopphold. Det er bra både for han selv, Real Sociedad og Liverpool at han gjorde det så bra der.

Liverpool håper nå at deres nye søknad om arbeidstillatelse for chileneren skal bli innvilget i sommer, ettersom Gonzalez har vært slik en hit i La Liga. Rafael Benitez har satt sammen en video av chilenerens beste kamper i den spanske ligaen, som vil bli vist for panelet som skal avgjøre saken. Liverpools manager var som kjent ikke særlig fornøyd med at Gonzalez ble nektet arbeidstillatelse for ett år siden, da han hele tiden har hevdet at chileneren vil gå rett inn på laget hos de røde.