Alonso skal undersøkes i morgen

Xabi Alonso skal røntgenundersøkes på Melwood i morgen, men tror selv han rekker cupfinalen. Benitez fornøyd med fremskritt, 82 poeng og tredjeplass.

Xabi Alonso må vente til etter en scan på Melwood i morgen før man vet mer om hvor omfattende ankelskaden han pådro seg på Fratton Park i dag er. Spanjolen tråkket over på sin høyre ankel uten at noen andre spillere var nær han, og måtte bæres ut av banen på båre. Dermed blir det selvfølgelig stilt spørsmålstegn ved om midtbanestrategen rekker FA-cupfinalen kommende lørdag.

Rafael Benitez uttalte etter kampslutt at Alonso føler seg trygg på at han skal rekke finalen i Cardiff, men manageren ville likevel ikke gi seg ut på noen spådommer før resultatene av morgendagens scan foreligger.

- Xabi Alonso tror han vil riste av seg skaden innen finalen, men vi får se hva resultatene av undersøkelsen i morgen sier. Banen var noe ujevn, og Xabi har fått et problem med sin høyre ankel. Vi må bare vente, uttalte Rafa etter kampslutt.

- Det viktigste i dag var at vi fortsatte i vinnersporet. Vi må være fornøyd med fremskrittene som laget har gjort denne sesongen, men vi vet vi må bli enda litt bedre til neste år som vi ønsker å vinne ligatitler, la han til.

- Det var fantastisk å få så mye som 82 poeng, og vi kom mye nærmere Chelsea denne sesongen. Vi tror vi kan avansere ytterligere til neste sesong, og vi har mer selvtillit nå.