Alonso: - Vi har unike supportere

Xabi Alonso synes supporterne var fantastiske mot Benfica. Han tror ikke Benítez forlater klubben, men er bekymret for måltørken. Hyypiä trolig tilbake mot Arsenal.

Xabi Alonso tror at The Kop har spilt en stor rolle i å overbevise Rafael Benítez om å fortsette managerkarrieren på Anfield.

Alonso er ikke bekymret for rykter som setter Benítez i forbindelse med ny jobb i Real Madrid eller Inter. Midtbanespilleren tror at fansens reaksjon på slutten av gårsdagens kamp sendte en klar beskjed til manageren.
- Supporterne var utrolige, og vi kan ikke spørre om mer enn dette, uttaler Alonso til Liverpool Echo.

- På 0-2 visste de at vi var utslått av Champions League, men de sang fremdeles og gjorde at vi følte støtten deres.

- Det har vært en skuffende kveld for Rafa, men jeg vet at han virkelig er fokusert og knyttet til klubben.

- Han innser hvor lidenskapelig tilskuerne er og hvordan de forguder ham. Det vil være umulig for ham å finne et slikt publikum andre steder.

- Våre tilskuere er så spesielle fordi de reagerer like godt når vi føler oss langt nede som når vi har suksess.

- Jeg er ikke bekymret for situasjonen med Rafa og ryktene. Jeg vet hva han føler for klubben.

Liverpool måtte betale dyrt for misbrukte målsjanser mot Benfica. De røde har nå kun scoret åtte mål på de siste 13 kampene, og Alonso er bekymret for måltørken.
- De første 20 minuttene hadde vi mange muligheter til å score. Da de nettet, satte de seg selv i en enda bedre posisjon. Til slutt var det umulig for oss og vi er virkelig skuffet. Vi ønsket å gjenta triumfen fra forrige sesong.

- Vi føler at vi har et bedre lag enn forrige sesong og at vi kunne vunnet igjen, men når det spilles cup så kan alt skje.

- Det var som mot Charlton. Vi skapte sjanser, men klarte ikke å score. Vi må være bekymret for dette. For å vinne kamper må man selvsagt score mål. Dette er noe vi må analysere og jobbe med.

- Å score er ikke en eksklusiv jobb for spissene. Midtbanespillerne har også ansvar.

- Vi må se fremover. Vi ønsker å ende på 2.plass i ligaen og vinne FA-cupen.

Hyypiä trolig tilbake mot Arsenal
Liverpool Echo skriver at Sami Hyypiä bør være friskmeldt til søndagens bortekamp mot Arsenal. Finnen var ikke helt kvitt hamstringskaden og var derfor plassert på benken mot Benfica.