Alonso: - Vi mistet initiativet

Xabi Alonso sier til liverpool.no hadde man hadde full kontroll på Anfield, etter godt vingspill og super scoring fra Peter Crouch, men at man tok for lett på det på stillingen 3-0.

I et intervju med liverpool.no rett etter kampslutt mente Xabi Alonso at det var unødvendig at kampen mot Galatasaray ble så spennende mot slutten, etter den fine åpningen man hadde.  Spanjolen berømmet spesielt lagets flankespill, men understreker at man nå må fortsette med gode resulater mot Bordeaux.

- Vi startet kampen veldig bra og på 2-0 hadde vi full kontroll.  3-0 kom på et fantastisk mål, og da tenker jeg ikke bare på avslutningen til Peter Crouch men også innlegget til Steve Finnan.

- Dette var en av de kampene hvor vi har fått benyttet bredden best, og det ble slått mange gode innlegg.  Med tre mål foran tok vi imidlertid for lett på det, vi tapte dueller og mistet initiativet.  Det var svakt av oss, men all ære til Galatasaray som kjempet seg inn i en kamp hvor de hadde et så håpløst utgangspunkt.

- Nå venter to kamper mot Bordeaux.  Det blir to viktige kamper mot en motstander som må ha poeng.  Vi ønsker å ha full kontroll når vi skal reise til Tyrkia i den siste kampen, og det krever at vi også presterer mot franskmennene.