Alves åpen om fremtiden

Daniel Alves sier at ikke noe konkret har skjedd i forhold til en mulig exit i Sevilla. Paul Jewell om lån av Kirkland.

Uforstyrret Alves
Det er ingen hemmelighet at Liverpool forsøker å hente Daniel Alves fra Sevilla, men selv etter flere tilbud og mange spekulasjoner er klubbene fortsatt ikke enige.  Hovedpersonen selv er nå tilbake etter ferie, og har gitt et høflig intervju med websiden til Sevilla. 

Alves bekrefter at det ikke har skjedd noe konkret angående en overgang, og at han nå vil konsentrere seg om pre-season med Sevilla.

- Jeg ønsker ikke å lukke noen dører.  Jeg har utviklet meg i denne klubben og hvis jeg blir vil både klubben og jeg gå videre.  Det er ingen grense for de ambisjonene som er her.  Inntil noe konkret skjer så er alt rykter og jeg er nå en Sevilla-spiller.  Vi vil studere det som måtte komme, og hvis jeg får en mulighet til å komme enda et steg videre så vil jeg ikke nøle med å slå til.


Kirkland berømmes for sin innstilling
Manager i Wigan, Paul Jewell, har uttalt seg etter at klubben i dag sikret seg Chris Kirkland på lån fram til nyttår.  Han sier at dette vil bli en god avtale for klubben, dersom keeperen holder seg skadefri og spiller opp mot sitt beste.

- Det har vært en overgang som har kostet tid og arbeid, og det har også vært en ganske komplisert kontrakt å fullføre.

- Spilleren har vært villig til å komme hit en stund og vi er klare for at det nå endelig er i orden.  Forhåpentligvis kan han bli en nyttig tilvekst til vår tropp.  Han har utvilsomt potensialet til å være det, men det er det naturlige spørsmålstegnet vedrørerende hans fysikk.

- Det har ikke bare vært en skade, men han har vært ute med brukne ribbein, fingre, kneskader, ryggen.  Han har vært uheldig.

- Når vi har jobbet med å få ham hit har hans innstilling imidlertid vært førsteklasses.  Han er veldig oppsatt på å få sin karriere inn på skinner igjen.  Han må spille bra for å komme inn på førstelaget her, men hvis han spiller som han spiller på sitt beste vil det være et utmerket kjøp.