Alves blir klar i neste uke?

Agenten til Daniel Alves antyder i dag at en overgang til Liverpool kan bli forseglet tidlig i neste uke. Neil Warnock med advarsel til Liverpool før ligapremieren.

Agenten til Daniel Alves hevder at hans klient kan bli klar for Liverpool tidlig i neste uke. Det melder nettstedet til Sky Sports.

Rafael Benitez har lenge jaktet flankespilleren til Sevilla, og uttalelsene fra brasilianerens agent tyder nå altså på at dette arbeidet endelig ser ut til å bære frukter.

Alves selv har gjort det helt klart at han ønsker en overgang til Merseyside-klubben, men inntil nå har de to klubbene slitt med å bli enige om en overgangssum. Sky Sports antyder nå at Sevilla skal være villig til å slippe Alves for £10M.

- Forhandlingene har kommet veldig langt, men det er umulig å avslutte disse samtalene denne uken, uttaler Alves-agent Jose Rodriguez Baster til Sky Sports.

- Jeg forventer at floken løser seg i løpet av et par dager, fordi forskjellen mellom det Liverpool er villige til å gi og det Sevilla ber om har blitt veldig liten, legger agenten til.

Sky Sports antyder at Daniel Alves vil skrive under på en kontrakt som løper frem til sommeren 2011, altså en femårskontrakt, dersom alt går i orden.

Warnock: - Liverpool skal få slite
Sheffield Uniteds manager Neil Warnock ser frem til å møte selveste Liverpool i gjensynet med Premier League for hans klubb, og bebuder at hans lag vil gi Merseyside-klubben motstand.

- Det blir en tøff start for Liverpool, slår han bombastisk fast.

Selv må han følge kampen fra tribunen, ettersom han er suspendert fra å lede laget fra benken i de to første seriekampene. Likevel gleder han seg til møtet med de røde.

- Dette blir en spennende kamp for alle tilknyttet Sheffield United, og det blir tøft for Liverpool. Jeg anser dette som en fantastisk måte å starte sesongen på. Jeg ønsket meg en storklubb på hjemmebane i ligaåpningen, og alle kommer til å se fram til denne matchen. Det blir en vanskelig start for oss, men vi ser frem til det, sier Warnock.