Alves håper fortsatt å bli rød

Agenten til Daniel Alves vil prøve å redde overgangen til Liverpool for sin klient i de kommende dagene. Alves ønsker seg fortsatt til Merseyside.

Sevilla-stjernen Daniel Alves håper fortsatt på en overgang til Liverpool, selv om forhandlingene klubbene i mellom ser ut til å ha gått i stå. Liverpool har jaktet brasilianeren i flere måneder, men har blitt frustrert over den spanske klubbens forhandlingstaktikk.

De røde har allerede fått avslått to bud på høyreflanken. Sevilla forlanger mer enn £10M for brasilianeren, og Merseyside-klubben har så langt vært uvillige til by så mye som spanjolene forlanger.

Alves sin agent, Jose Rodriguez Baster, insisterer imidlertid på at spilleren selv ikke har gitt opp å bli rød, og sier at det er dette han nå ønsker.

- Det er sant at forhandlingene står i stampe nå. Klubbene klarer ikke å komme til enighet økonomisk sett. Det er en forskjell mellom det Sevilla krever og det Liverpool er villige til å betale. Vi må prøve å komme frem til et kompromiss, og vi vil forsøke på dette i løpet av de neste dagene, uttaler Baster til skysports.com.

- Daniel er Liverpools førstevalg, og han ønsker å spille for dem selv om det også er interesse fra andre klubber. Han ønsker å spille i England, og det er det viktigste for han. Vi prøver fortsatt å få til en avtale, legger han til.