Alves har resignert

Daniel Alves har gitt opp håpet om å bli Liverpool-spiller i dette transfervinduet. Nå tar han ett år til i Sevilla, etter at han i følge spanske medier skal ha avslått et tilbud fra Real Madrid.

Sevilla-forsvarer Daniel Alves har resignert med tanke på å bli Liverpool-spiller i dette transfervinduet. Han vil nå tilbringe minst en sesong til i sin nåværende klubb. Dette annonserer spilleren selv på sin offisielle nettside.

Alves har lenge vært ønsket av Rafael Benitez, men Sevilla krevde rett og slett mer penger for høyrebacken enn Liverpool var i stand til å betale.

- Etter å ha snakket med klubbpresident Jose Maria del Nido, har jeg bestemt meg for å spille minst en sesong til for Sevilla. Klubben har fått en rekke tilbud, men det ble aldri noen overgang, slår 23-åringen fast.

Nettstedet sport.es hevder blant annet at Alves har avslått et tilbud om overgang til Real Madrid.

- Vi får vurdere saken på nytt til neste sommer. Sevilla er en stor klubb, med flotte fans. Et sterkt kollektiv som er et solid grunnlag for suksess, sier han.

Hvorvidt Rafael Benitez vil gjøre nye fremstøt overfor Alves og Sevilla neste sommer er høyst usikkert, nå som Lucas Neill virker å være på vei inn som ny høyreback.

Ince klar for Swindon
Det er nå bekreftet at tidligere Liverpool-kaptein Paul Ince blir spillende trener hos Swindon Town i League Two.