Alves utelukker fortsatt ikke overgang

Daniel Alves holder fortsatt døren på gløtt for at han kan bli Liverpool-spiller før transfervinduet stenger senere denne uken.

Daniel Alves uttaler til Marca i dag at han fortsatt ikke utelukker at han forlater Sevilla i løpet av de neste dagene. Og da er det Liverpool som høyrebacken holder døren åpen for frem mot transfervinduet stenger senere denne uken. Brasilianeren gjør det klinkende klart at det er Merseyside-klubben han ønsker å spille for om han skal forlate sin nåværende klubb.

Rafael Benitez har som kjent fulgt Daniel Alves i flere måneder, men Sevilla har forlangt såpass mye penger for den offensive backen at man på Anfield har valgt å prioritere innkjøp av andre spillere. Torsdag stenger transfervinduet, så tiden begynner uansett å renne ut om noen overgang skal bli en realitet nå. Alves har imidlertid fortsatt et lite håp om å bli rød denne sommeren.

- Så lenge transfervinduet ikke er stengt, er det ikke mulig å uttale bastant at jeg vil bli i Sevilla. Det er fortsatt noen dager igjen, men det eneste som bekymrer meg nå er kampen mot Levante. Når transfervinduet er stengt vil vi alle vite hvilken avgjørelse som har blitt tatt, uttaler spilleren selv i dag.

- Jeg trives i Sevilla, men det er også muligheter for at jeg drar herfra. Jeg må tenke på fremtiden til min kone og min datter. Det jeg sier er at jeg vil være like tilfreds uansett hva som skjer - om jeg blir her eller får nye utfordringer et annet sted, legger han til.