Angrepspartner returnerer ros

Craig Bellamy og Dirk Kuyt er tippet som et fremtidig angrepspar i Liverpools førsteoppstilling, og de berømmer hverandre. Sommersalg snart i gang.

Craig tror Dirk blir helt
Duoen Craig Bellamy og Dirk Kuyt viste gode tendenser mot PSV sist tirsdag, og selv om det ikke ble scoring i Eindhoven er det mange som mener at paret har det som skal til for å danne det angrepet som Liverpool har manglet de siste sesongene.  Peter Crouch og Robbie Fowler ønsker å gjøre noe med det, men Craig og Dirk virker å utfylle hverandre godt på topp.  De er heller ikke sene om å rose kvalitetene til hverandre.  Tidligere i uka var det Kuyt som lovpriste samarbeidet, mens Bellamy foran møtet med Chelsea tror kollegaen har mulighet til å bli en ny favoritt hos The Kop.

- Dirk er en fremragende spiller.  Han er så intelligent og jeg tror han kommer til å bli en virkelig fulltreffer her, spår Craig Bellamy.

- Jeg synes ganske enkelt han er en glimrende spiller, og hvis jeg kan løfte spillet mitt enda et hakk fra hva det er for øyeblikket vil det bli veldig lett å spille med en så intelligent spiller.

Hvorvidt Rafa Benitez velger å gi paret en ny sjanse sammen mot Chelsea, eller henter inn Peter Crouch eller kanskje forandrer system, gjenstår å se.  Bellamy er uansett klar over at han ikke vil spille hver kamp.

- Uansett hvor bra du gjør det, manager vil enkelte ganger sette deg ut av laget for å la deg hvile.  Han har mange muligheter og jeg visste det da jeg kom hit.  Jeg var klar over at jeg ikke kom til å spille hver uke, bekrefter waliseren til Liverpools egen hjemmeside.  - Det er en liten pris å betale for å være i en stor klubb som Liverpool, og når du får muligheten må du bare prøve å gjøre så godt du kan for laget.


Hamann og Mellor nærmer seg
Dietmar Hamann er ventet å gjøre sin debut mot Blackburn på søndag, etter at hans overgang til Manchester City har fått en treg start p.g.a. skade.

Neil Mellor er fortsatt ikke kampklar for Preston, men manager Paul Simpson sier at den tidligere angriperen på Anfield snart er tilgjengelig for de liljehvite:  - Han nærmer seg, men det er fortsatt et lite stykke igjen til hvor vi ønsker at han skal være.  Det kan være at vi kjøpte ham på et tidspunkt hvor han ikke var klar, men jeg hentet ham hit slik at jeg ikke risikerte å miste ham til noen andre.