Assistenten Kuyt

Dirk Kuyt ønsker både å score mange mål, og legge opp til mange scoringer, i helrødt. Dommer mot Portsmouth. Ung spiss linket.

Tilretteleggeren Dirk
Liverpools toppscorer i ligaen, Dirk Kuyt, har ikke scoret i Liverpools fem siste kamper.  Nederlenderen har imidlertid vært nest sist på lagets tre siste mål, som har gitt 2-0 seier mot PSV og 1-0 mot Manchester City.  Den lojale angriperen sier til Liverpool Echo at han ønsker å både score og legge opp til mål for LFC.

- I fjor scoret jeg 24 mål og hadde mer enn 20 assists, forteller Kuyt.  – For meg er det normalt å bidra med målgivende.  Det er uvanlig at jeg har måttet så lenge som til denne uke med å få min første, og jeg håper at det kommer flere.

- Jeg håper å gjøre det samme i England som i Nederland, nemlig både være sist og nest sist på ballen.  Det vil være flott, men det viktigste er å vinne kamper.

- Det ble 1-0 på lørdag, den tredje kampen på rad hvor vi holdt buret rent, slik at det er bedring og styrking av selvtilliten.

- Okay, jeg scoret ikke på lørdag, men jeg fikk en målgivende og i neste kamp blir det kanskje scoring og ikke assist.


Alan Wiley dømmer
Dommer i onsdagens kamp mellom Liverpool og Portsmouth er Alan Wiley.


Liverpool sjekker spiss
Ikke alt for seriøse rapporter melder at Liverpool skal ha Ray Jones hos QPR i kikkerten.  Den storvokste 18-åringen er angriper og har scoret fire mål for de stripete denne sesongen.