Aurelio & Co får matchtrening

LFC stiller med et rutinert mannskap i kveldens mini-derby, hvor Dudek, Warnock, Paletta, Zenden og Aurelio er blant de som starter. Nabil El Zhar og David Mannix spiller også.

Gary Ablett har følgende reservelag til disposisjon, i kveldens bortekamp mot Everton:
Jerzy Dudek, James Smith, Godwin Antwi, Gabriel Paletta, Stephen Warnock, Ryan Flynn, David Mannix, Bolo Zenden, Fabio Aurelio, Danny Guthrie(kaptein), Nabil El Zhar.
Reserver: David Martin, Jack Hobbs, Miki Roque, Stephen Darby, Robbie Threlfall

Det betyr at Rafael Benitez gir sine hjemmeværende seniorer kamptrening under landskampsoppholdet.  En man savner er Robbie Fowler, men det er uvisst om spissen blir hvilt med tanke på kampen mot Blackburn til lørdag eller om han fortsatt sliter med en rapportert skade.

To andre interessant navn er David Mannix(bildet) og Nabil El Zhar.  Mannix har slitt med mange langvarige skader allerede i sin karriere, og får nå en ny mulighet på et bra mannskap etter at han brakk ankelen forrige sesong.  El Zahr har gjort et godt inntrykk i sine to første reservelagskamper etter sin overgang fra St. Etienne, og vil håpe å åpne scoringskontoen i et sikkert friskt lokaloppgjør.  Franskmarokkaneren er den eneste angriperen i lagoppstillingen, og vil trolig spille på topp med Danny Guthrie i hullet foran midtbanen.

Avspark er kl 20.00 og vi håper å kunne bringe en rapport like etter kampslutt.