Aurelio gir seg i Valencia

Brasilianeren Fabio Aurelio bekrefter i kveld at han gir seg i Valencia til sommeren. Det åpner døren for Liverpool. Diouf har kommet på kant med Allardyce.

Liverpools sjanser til å få fatt i venstrebacken Fabio Aurelio er betraktelig styrket, etter at spilleren i dag annonserte at han kommer til å gi seg i Valencia når kontrakten hans løper ut til sommeren. Anfield-klubben har allerede avslørt at de har vært i samtaler med brasilianerens agent, Juan Figger. Aurelio hevder imidlertid at ingenting er avtalt med noen annen klubb ennå.

- Ingenting er avgjort, men jeg er sikker på at noe vil skje snart. Det er tilbud som jeg finner mer attraktive enn andre, men ingenting er 100% spikret, uttaler Aurelio til Sky Sports.

Aurelio har altså takket definitivt nei til kontraktsforslaget hans nåværende klubb kom med, etter å ha blitt benyttet i andre posisjoner enn sin favorittposisjon av Mestalla-klubben i store deler av inneværende sesong.

- Når presidenten innledet samtaler med meg, informerte jeg han om min avgjørelse. Klubben gjorde et forsøk på å beholde meg, men slik situasjonen er var det ikke aktuelt for meg å fortsette i Valencia.

Aurelio slår samtidig fast at han nå er ivrig etter å få spilletid i sin vante venstreback-rolle, og derigjennom spille seg inn i den brasilianske landslagstroppen. Han føler at sesongen har vært bortkastet da han har fungert som ”potet” i den spanske klubben, og har blitt brukt både som venstreving, på sentral midtbane og til og med som spiss.

De få sjansene han har fått på venstrebacken, samt det faktum at han bare har fullført ni kamper denne sesongen, skal være hovedårsakene til at den tidligere Sao Paulo-spilleren nå ønsker å flytte på seg.

- Jeg hadde håpet å være mye involvert denne sesongen, frem mot VM. Etter å ha lagt skadene bak meg var jeg klar til å vise meg fram. Men slik gikk det ikke, og personlig føler jeg at denne sesongen har vært bortkastet. Jeg har fått få sjanser til å spille i min favorittposisjon som venstreback, noe som har fått meg til å innse at fremtiden min ikke ligger i denne klubben, siteres Aurelio.

Diouf får ikke spille i Bolton
Tidligere Liverpool-angriper El-Hadji Diouf kommer ikke til å få spille mer i Bolton denne sesongen, dersom han ikke forandrer sine holdninger og kommer seg i bedre form. Det har klubbmanager Sam Allardyce slått fast. Rekordkjøpet til Bolton skal være langt unna toppformen, og har startet bare en kamp etter at han ble restituert etter en brokkoperasjon i februar. Før det var han opptatt med Afrika-mesterskapet med Senegal. Allardyce setter visstnok store spørsmålstegn ved afrikanerens treningsvilje og fysiske form.

- Jeg er bekymret. Han er langt unna et akseptabelt fysisk nivå, og innen han når det nivået jeg krever vil jeg ikke vurdere han for spill på førstelaget. Han er ikke i form, og utviser dårlige holdninger for øyeblikket. Han trener ikke så hardt og så mye som han burde gjøre, slår manageren fast.