Aurelio imponert over lagkameratene

Fabio Aurelio blir trolig kastet til ulvene i sitt første Merseyside-derby i morgen. Dagen før den store matchen snakker han om hvor imponert han er over sine nye lagkamerater.

Fabio Aurelio og Craig Bellamy er bare to av flere spillere som kan komme til å være involvert i sitt første Merseyside-derby i morgen. I forkant av oppgjøret har den brasilianske venstrebacken sammenlignet waliseren med de beste spissene i sitt hjemland.

I et intervju med liverpoolfc.tv sier Aurelio at han er imponert over flere av sine nye lagkamerater på Anfield. Men størst inntrykk har tydeligvis Craig Bellamy gjort.

- Bellamy har virkelig imponert meg. Han minner meg om en brasiliansk spiss i måten han løper og skyter på. Jeg har hørt om hans angivelige frynsete rykte, men så langt har han vist seg som en fantastisk lagkamerat. Folk liker å spre rykter. Selv foretrekker jeg å snakke om det jeg ser selv, siteres Aurelio.

- Alle lagkameratene mine her i Liverpool er gode proffer, og vi kommer godt overens. Jeg liker også godt måten John Arne Riise kommer fremover på banen som forsvarsspiler, og jeg er også imponert over Steven Gerrard. Selvsagt visste jeg om han fra før, men det er først nå jeg har blitt klar over hvordan han bringer vilje og selvtillit inn i hele laget, legger han til.