Avgjørelse om Hamann på is

Bolton er usikker på om de vil hente Dietmar Hamann etter at midtbanespiller skrev under ny avtale. Robbie Foy prøvespiller for Dunfermline.

Campo istedenfor Didi?
Ifølge avisen Bolton Evening News vurderer nå Sam Allardyce å trekke seg fra muligheten til å hente Dietmar Hamann fra Anfield.  Tyskeren skal selv ønske å bli i Liverpool, men Rafael Benitez har gitt Hamann beskjed om at han må regne med lite spilletid til neste sesong.  Bolton og Allardyce var favoritt til å sikre seg 33-åringen, men det at Ivan Campo nå har skrevet under en ny 2-årig avtale på Reebok skal gjøre at man nå vil tenke seg om to ganger før man kommer med en offisiell henvendelse til LFC om Hamann.


Foy reiser hjem?
Robbie Foy var en av spillerne som ble frigitt av Liverpool etter denne sesongen.  Fremtiden til den 20-årige vingen har lenge vært usikker, og han har bl.a. vært på lån til Chester og Wrexham.

Nå er den kjappe skotten blitt invitert på en pre-season tur med Dunfirmline til Nederland neste uke, for å prøvespille for klubben fra Premier League i Skottland.  Med på turen er for øvrig også Callum Woods, som i vinter var noen måneder med førstelaget på Melwood, og Neale McDermott.  Sistnevnte er sønn til Terry, den tidligere legenden på Anfield.