Avklaring om Gonzalez i neste uke

Det antydes at Liverpool får vite om Mark Gonzalez får arbeidstillatelse kommende onsdag. Reina fyrer opp stemningen foran helgens kamp.

Dersom man skal tro rapporter fra Spania, vil Liverpool få en avklaring om arbeidstillatelsen til Mark Gonzalez kommende onsdag, 25.januar. Ryktene vil ha det til at chileneren kommer til å bli lånt ut til Espanyol om Liverpool ikke får positiv respons på denne nye søknaden sin.

Reina fyrer opp stemningen
Jose Reina pisker opp stemningen foran helgens storkamp på Old Trafford, ved å si at han mye heller ville hatt Gerrard på laget enn Rooney. Keeperen hevder at både Gerrard og Xabi Alonso er bedre fotballspillere enn den tidligere Everton-spissen.

På sin side på icons.com skriver også Reina at han anser det som urealistisk at Chelsea vil gjøre så mange feil at de vil tape Premier League-tittelen denne sesongen. Spanjolen mener de røde må innfinne seg med at de spiller for en andreplass.

- Målet vårt var å komme blant de fire beste før sesongen, men nå ønsker alle i klubben andreplassen. Dersom Chelsea skulle tape 3-4 kamper vil selvsagt målet vårt bli endret. En dårlig måned, så kan det være kamp igjen. Vi har en sjanse til tittelen dersom de får en dårlig periode, men det ser ikke slik ut nå, sier den sikre sisteskansen.

- Dersom jeg skal være ærlig, så ser det ut som om Chelsea har flere kvalitetsspillere enn oss i troppen. Her i Liverpool har vi 4-5 store stjerner, mens Chelsea har 20. Jeg vet ikke om vår klubb har råd til å brødfø så mange stjernespillere som det, slik som lønningsnivået har blitt. Sannheten er at det blir veldig vanskelig for andre klubber å konkurrere med et lag som kan rotere så mye på laget sitt uten at man faller i kvalitet som Chelsea. De har en stor fordel der, med tanke på en lang ligasesong. I Champions League er det litt annerledes. Alt kan skje i en cupkamp, legger han til.

Reina uttaler også at han er fullt klar over at møtet med Manchester United blir en av de største kampene denne sesongen. Spanjolen ønsker å vinne dette oppgjøret for supporterne.

- Manchester United har et godt lag, men jeg tror ikke de er bedre enn oss. Jeg synes vi har en bedre stall enn dem nå, og jeg tror vi kan gjøre det bra på Old Trafford. Wayne Rooney har en fantastisk sesong, men det er for tidlig å si noe om hvor god han vil bli. Han er fortsatt veldig ung. En god spiss som har tid til å lære og bli bedre. Han har sin egen stil som fungerer for han. Men jeg tror ikke han er den beste spilleren i Premier League. Etter min mening er spillere som Steven Gerrard og Xabi Alonso bedre. Det er så mange gode spillere i Premier League, at det er vanskelig å plukke ut de beste. Men Steven og Xabi vil være helt i toppen.

Reina forteller ellers at han har lagt om livsstilen sin etter at han kom til Merseyside.

- Liverpool er en fin by å bo i, men jeg savner Spania, og spesielt maten. Men jeg har funnet noen svært gode restauranter her i byen også. De japanesiske, franske og italienske restaurantene her er spesielt gode. Hjemme går det mye i spanske retter. Jeg spiser ikke engelsk mat, avslører keeperen.

- Men været er hva jeg savner mest fra Spania. Etter å ha bodd i Barcelona og Villareal, er det ikke lett å bo et sted hvor det er så lite sol som her. Det er ganske kaldt her, og det liker jeg ikke. Folkene i Liverpool veier imidlertid opp for maten og været. Jeg elsker folket her. Scouserne er veldig åpne, og de har den beste humoren i hele England, slår han fast.