Barragan skrev under for Deportivo

Deportivo La Coruna har skrevet en femårskontrakt med Antonio Barragan. Liverpool får £1.7M, og har opsjon på å kjøpe høyrebacken tilbake i 2008.

Skysports.com melder at Deportivo La Coruna nå har fullført kjøpet av Antonio Barragan fra Liverpool. Forsvarsspilleren skal ha skrevet under på en femårskontrakt med den spanske klubben, og Liverpool har fått med en opsjon om å kjøpe spilleren tilbake i 2008.

Skysports.com hevder at overgangssummen ligger i regionen 2,5 millioner euro, noe som tilsvarer ca. £1.7M.

19-åringen var også ønsket av Real Betis, men valgte spill på Estadio Riazzor isteden, hovedsakelig fordi hans tidligere trener Joaquin Caparros nå har tilhold der. Barragan spilte to år under Caparros i Sevilla.

Deportivo-president Augusto Cesar Lendoiro var henrykt over å kunne snappe opp en slik lovende ung spiller fra Liverpool.

- Dette er et utmerket kjøp for fremtiden for Deportivo, kommenterte han når overgangen var i boks.

Liverpool betalte forøvrig bare £240 000 i kompensasjon til Sevilla, da spilleren ankom Anfield for ganske nøyaktig ett år siden. Høyrebacken fikk en førstelagskamp for de røde, som innbytter i bortekampen mot CSKA Sofia i Champions League-kvalifiseringen i august i fjor.