Bellamy frikjent

Radio City melder at Craig Bellamy har blitt frikjent på alle tiltalepunkter under rettsaken mot han i Cardiff i dag. Cissé tilbake i trening. Tage vant kåringen!

I dag ble altså rettsaken mot Craig Bellamy avsluttet i Cardiff. Det endte med at vår nummer 17 ble frikjent på alle punkter.

5. februar, mens han spilte i Blackburn, skal Bellamy ha kommet i munnhuggeri med to unge damer i VIP delen av en nattklubb i Cardiff.  Han er senere blitt anklaget for å ha tatt et strupetak på en av damene, noe Craig benektet. Rettsaken startet forrige torsdag, og i dag ble altså Bellamy frikjent.

Pågrunn av rettsaken kommer ikke Bellamy til å være involvert i kveldens kamp.

Cissé tilbake i trening
Djibril Cissé fullførte i dag sin første trening for Marseille etter å ha blitt utlånt fra Liverpool i sommer. Marseille-trener Albert Emon vil likevel ikke forte seg med å bruke spissen.

- Djibril fullførte hele dagens trening, men det er viktig at vi ser det an med helsa hans nå. Vi får se utviklingen hans de kommende dagene.

- Første uka i desember har vi planlagt en vurdering som kan finne ut når han er kampklar.

Tage vant BBC-kåring!
Tage Herstad stakk av med seieren i BBC sin kåring av månedens supporter. I kamp med en Everton og Tottenham-supporter trakk initiativtakeren fra Florø det lengstre strået.

Det har den siste uka vært kampanjer på de fleste store Liverpool-fora om å stemme på Tage, og det har tydligvis fungert. Premien for å vinne kåringa er en sjekk fra sponsor Barclays på £250. Denne summen skal heltidssupporter Herstad donere til Michael Shields støttefond.

Stream til kveldens kamp?
Ettersom kveldens kamp ikke blir vist på Canal+, og det er mange som ikke kommer seg på pub har vi fått en del henvendelser til andre måter det er mulig å se kampen. Et nettsted som blir nevnt er http://www.livesport247.com, men vi garanterer på ingen måte for verken kvalitet eller annet her, så det må prøves på eget ansvar isåfall.