Bellamy går rett inn på laget?

Etter Liverpools svake spill mot Portsmouth er det mange som spår at Rafael Benitez finner plass på laget for Craig Bellamy mot Wigan.

Craig Bellamy kan bli satt direkte inn på laget igjen mot Wigan, selv om han bare får trent skikkelig i to dager etter rettsaken i Cardiff. Waliseren ble frikjent for overfall bare tre timer før Liverpools kamp mot Portsmouth, og vil nå være med i Liverpools skadeskutte tropp som reiser til JJB Stadium.

27-åringen har drevet litt egentrening på treningsanlegget til Cardiff innimellom øktene i rettsalen denne uken, og Rafael Benitez skal ha bekreftet at Bellamy er høyaktuell for Wigan-kampen.

- Jeg vet ikke om Bellamy vil behøve ekstra trening etter rettsaken. Kanskje er det ikke så viktig. Vi har mange skader for tiden, og han er i det minste skadefri, konkluderer Rafael Benitez.

- Jeg vil si til han: ”Kom igjen, du er skadefri, og du kan hjelpe oss.” Jeg tipper han vil kunne spille i helgen, da han sikkert er desperat etter å få spilletid. Jeg vil se hvordan han er på trening i forkant av kampen, samtidig som jeg også vil vurdere de andre spissene, sier Rafa til Press Association.