Bellamy håper det løsner

Sesongens første ligamål for Craig Bellamy i går. Spissen begynte å score sent forrige sesong også og håper det nå løsner for ham.

Etter å ha blitt kåret til banens beste spiller for Wales mot Kypros (3-1) i midtuken etter nettkjenning og godt forspill til mål nummer to i kampen, fortsatte angriperen med viktig mål mot Blackburn i går. Kanskje er det i ferd med å løsne for den raske spissen? Angrepsrekka vår har ikke utmerket seg ved å være spesielt effektive.

Selv sier Bellamy følgende om målet og formen sin:

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med målet, men formessig er jeg enda ikke i nærheten av der jeg ønsker å være. Forrige sesong scoret jeg imidlertid ikke for Blackburn før i slutten av oktober så jeg er litt foran skjema. Jeg slet da med skader som ødela litt for meg.

Waliseren innrømmer at overgangen og presset ved å gå til en storklubb har vært en faktor:

- Problemene jeg har opplevd her (med å score mål, red anmerk) er det ene og alene jeg som kan gjøre noe med. Vi er alle desperate etter å gjøre det bra og av og til forsøker vi kanskje for hardt? Det å ikke komme på scoringslisten tidligere i ligaen har ikke vært enkelt å akseptere for meg. Som regel takler jeg klubbytter bra og er flink til å venne meg til å ha nye spillere rundt meg. Dette er imidlertid ”min” klubb og det har hatt en effekt på meg. Derfor er jeg også skuffet over meg selv.

- Jeg så DVD fra forrige sesong for å hjelpe meg å komme over måltørken. Dette målet vil hjelpe meg. Det er jeg helt sikker på. Vi har blitt kritisert, men det eneste vi kan gjøre er å vise karakter i kampene som kommer. Det er mange spillere her med riktig karakter og innstilling. Til tross for litt problemer de første månedene av sesongen håper jeg fortsatt vi kan vinne trofeer.

Craig Bellamy scoret mot Haifa tidligere i sesongen.