Bellamy imponerer

Både manager og kaptein har latt seg imponere over Craig Bellamys treningsiver og talent så langt. I dag roser både Benitez og Gerrard nykommeren opp i skyene.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at han er henrykt over det han har sett av Craig Bellamy på trening og i treningskamper så langt. Spesielt er han imponert over waliserens arbeidskapasitet.

- Han har jobbet svært bra på trening. Av og til føler jeg faktisk at jeg må be han kontrollere sin energi. Han besitter talent og lidenskap for spillet. Jeg er veldig imponert over det han har prestert, uttaler manageren.

- Han kan vise seg å bli et godt kjøp for oss. Alle indikasjoner så langt er gode, legger han til.

Manageren får støtte hos kaptein Steven Gerrard i sin rosende omtale av nyervervelsen. Også StevieG har blitt overbevist om at spissen besitter de nødvendige kvalitetene.

- Vi visste på forhånd at han var en type med karakterstyrke. Det er fint å ha en slik type på laget. For å vinne ligaen og andre trofeer må vi ha spillere av Bellamys kaliber. Jeg har snakket med Craig flere ganger allerede, og han virker å være svært sulten på suksess. Han er virkelig fornøyd med å være i Liverpool, og han er full av iver og energi, uttaler kapteinen til Liverpools offisielle nettsted.