Bellamy kan snart bli rød

Rafael Benitez må avgjøre i løpet av de to neste ukene om han vil forsøke å løse Craig Bellamy fra hans klausul i Blackburn. Everton vil ha penger for Gary Ablett.

Bellamy et trolig kjøp
Ifølge Chris Bascombe i Liverpool Echo er Craig Bellamy nå det mest trolige angrepskjøpet på Anfield innen neste sesong.  Rafael Benitez skal også ha vært meget interessert i å prøve å hente Darren Bent fra Charlton, men manglende midler som følge av benbruddet til Djibril Cissé kan lede mot en billigere løsning i Bellamy.

Waliseren skal ha en klausul som sier at han kan snakke med klubber som byr £6M, men denne gjelder kun fram til 1.juli.  Rafa må derfor bestemme seg i løpet av kort tid om han skal velge den temeramentsfulle 26-åringen.  Det er liten tvil om at angriperen Bellamy vil gi god valuta for en slik pris, men bråk og kontroverser har gjerne fulgt i hans fotspor.

Manageren må nå vurdere om han er villig til å satse på den talentfulle men egenrådige spissen, som har hatt stor suksess etter at hans tidligere landslagsjef Mark Hughes hentet ham til Blackburn.  Tottenham skal også være interessert, men Bellamy skal være Liverpool-supporter fra barnsben av og er ventet å favorisere en eventuell overgang til Anfield.


Ablett krysser snart parken
Gary Ablett, som har spilt for både Liverpool og Everton og nå er trener for juniorlaget til de blå, er ventet å bli ny sjef for Liverpools reservelag.  Everton forlanger imidlertid en kompensasjon for å slippe den tidligere forsvareren.  En endelig avklaring er imidlertid ventet å være like om hjørnet.