Bellamy på plass på Melwood

Craig Bellamy har i dag vært i samtaler med Rafael Benitez på Melwood. Den 26 år gamle spissen skal også gjennomføre en medisinsk test før dagen er omme. Dudek med bønn til tyvene.

Craig Bellamy ankom Merseyside i dag, i håp om å fullføre sin overgang fra Blackburn Rovers til Liverpool. Det skriver Liverpool Echo.

Rafael Benitez skal ha gjennomført de bebudede samtalene med Bellamy tidligere i dag, like etter at den 26 år gamle waliseren ankom Melwood. Benitez vil på grunnlag av disse samtalene vurdere om han skal fullføre handelen. Echo skriver at indikasjonene etter samtalene er at spissen vil bli Liverpool-spiller.

Bellamy skal også gjennomgå en medisinsk test før dagen er omme. Spissen avsluttet ferien sin i Hellas for å returnere til England og gjennomføre sin drømmeovergang.

Dudek: - Gi meg medaljene tilbake!
Jerzy Dudek ber i dag Liverpool Echos lesere om hjelp til å få sine stjålne medaljer tilbake. Den polske keeperen er langt nede etter at han kom hjem fra ferie til robbet hus. Innbruddstyver hadde stjålet både bil, klokker og andre verdisaker. Men det største tapet for keeperkjempen er utvilsomt Champions League-medaljen og de andre fotballklenodiene som tyvene har forsynt seg med.

Til Echo sier Dudek at det er alle utmerkelsene og draktene fra fotballkarrieren han mest av alt ønsker tilbake. En porche og en plasma-TV kan alltids erstattes. Nå ber han Echo-leserne om å tipse han om noen har informasjon å komme med rundt tyveriet og hvor tjuvegodset måtte befinne seg.

- Jeg er helt fortvilet over det som har skjedd. Du kan alltids kjøpe en ny bil eller andre verdisaker, men alle gjenstandene som var relatert til min fotballkarriere var uerstattelige. Dette er gjenstander jeg har samlet gjennom hele karrieren, og medaljene er minner om høydepunktene i mitt fotball-liv. Jeg kan nesten ikke fatte at noen har stjålet disse fra meg, sier Dudek.

- Jeg oppfordrer de som måtte ha informasjon om tyveriet til å kontakte Liverpool Echo, klubben eller politiet, legger han til.

Politiet har i dag studert åstedet i jakten på spor som kan felle tyvene. Dudek hadde dessverre ikke installert video-overvåkning i sitt hus på Wirral.