Benítez krysser fingrene for 2.plassen

Benítez vet at det blir tøft å frata Manchester U 2.plassen, men lever fortsatt i håpet. Skuffet O'Leary. Reservene møter mesterne. Finalekamp på Anfield i dag. Kromkamp linkes til Ajax.

Bare målforskjellen skiller nå Liverpool og Manchester United i kampen om 2.plassen, men United har én kamp mindre spilt. Rafael Benítez håper at Liverpool kan snappe 2.plassen på ligaens siste spilledag.
- Først må jeg gratulere Chelsea. De har gjort en virkelig god jobb til å vinne tittelen, uttaler Benítez.
- Vi kommer til å fortsette å jobbe mot 2.plassen, men jeg forventer virkelig ikke at United skal miste dette med to hjemmekamper igjen.
- Det vil bli vanskelig for oss. Vi er nærme dem nå, men de må tape og vi må vinne vår siste kamp i Portsmouth og kutte ned på målforskjellen deres.
- Vi får vente og se hva som skjer i midtuken, men vi må fortsatt leve i håpet.

Skuffet O'Leary
Aston Villa-manager David O'Leary mente etter kampslutt at sluttresultatet 3-1 til Liverpool ikke ga et riktig bilde av kampen. Steven Gerrard var den store forskjellen på de to lagene.
- Dette er et skuffende resultat for alle som ikke var på Anfield. Resultatet gir et urealistisk bilde av kampen. Jeg har kommet hit i mer enn 30 år og jeg kan ikke huske at vi har skapt så mange sjanser. Men det har vært problemet vårt hele sesongen. Vi har ikke satt nok sjanser. Det var igjen tilfellet.
- Vi fikk den verst tenkelige starten ved å slippe inn et slikt tidlig mål. Jeg føler likevel at det var alt Liverpool fikk til i 1.omgang, og vi kunne lett ha vært à jour til pause.
- Jeg fortalte spillerne i pausen at det ikke var over. Vi kom tilbake. Like etter Gareths mål kunne vi gått opp til 2-1, man Gabby misbrukte en stor mulighet.
- Så gjør Steven Gerrard hva Steven Gerrard gjør. Han straffer oss og scorer to fantastiske mål.
- Mine unge spillere vil bare ta lærdom av dette. Jeg var stolt av Gabby i dag og erfaringen fra å spille mot slike kvalitetsspillere vil heller ikke skade Gary Cahill.

Reservene møter mesterne
Liverpools reservelag møter Manchester Uniteds reservelag ”hjemme” på Racecourse Ground i Wrexham. Kampstart kl. 14.00. Manchester United har allerede vunnet FA Premier Reserve League North denne sesongen, mens Liverpool vil havne på 5., 6. eller 7.plass. Det forventes at Hugh McAuley og Paco Herrera igjen stiller med et ungt lag. Oppgjøret overføres direkte på MUTV og i opptak fra kl. 23.30 på Viasat Sport 2.

Finale på Anfield
Durham’s Hettons Lyons Cricket Club og St Joseph’s (Luton) møtes i dag kl. 16.00 på Anfield i finalen av FA Sunday Cup. Ian Rush skal på vegne av FA dele ut trofé og medaljer etter kampslutt. FA Sunday Cup er cupturneringen for klubber som spiller i sine respektive Sunday Leagues.

Kromkamp linkes til Ajax
Tabloidavisa The Sunday Express skriver i dag at Liverpool kan komme til å la Jan Kromkamp, som Rafael Benítez hentet fra Villarreal i januar, gå til Ajax for £3M.