Benítez usikker på García

Rafael Benítez vet likevel ikke om Luis García er frisk nok til å spille mot PSV. Pepe Reina fornøyd med egen form, og takker for støtten i en vanskelig tid.

Luis García ble i går ansett for å være friskmeldt etter skade og dermed tilgjengelig mot PSV Eindhoven. I dag virker imidlertid Rafael Benítez mer usikker.
- Luis er bedre, men vi må avgjøre om han er frisk nok til å spille, uttaler Rafa til Liverpool Echo.

- Han har hatt et problem med hamstringen, og så følte han noe under siste treningsøkt før vi reiste til Middlesbrough.

Dersom García ikke spiller, kan Benítez komme til å bruke de samme kantspillerne som mot Middlesbrough. Manageren benyttet mye av gårsdagen til å forsvare González og Pennant, men påpeker at alle de kreative spillerne må også vise fremgang.
- Det handler ikke bare om at vingene forbedrer innleggene sine, men både spissen og midtbanespillerne må forbedre løpene inn i og rundt straffefeltet, sier Benítez.

Reina fornøyd med egen form
Selv om det var stor skuffelse over resultatet etter Middlesbrough-kampen, så var i hvert fall Pepe Reina svært fornøyd. Han holdt nullen for tredje gang på fire kamper, og den første på bortebane i Premier League denne sesongen. Nå ser det ut til at keeperen har lagt bak seg problemene fra tidligere i sesongen. I dag vil han forsøke å holde buret rent for ellevte gang på 20 e-cupkamper i en Liverpool-trøye.
- Jeg vet at jeg gjorde jobben min på lørdag, på samme måte som jeg gjorde forrige sesong, sier Reina.

- Jeg har gjort mitt beste for å finne tilbake til formen, og jeg har alltid hatt tro på meg selv.

- Sjefen og lagkameratene mine har vist den samme troen på meg, noe som har vært til stor hjelp.

- Manageren har støttet meg. Det har også supporterne. Til tross for hva som har blitt sagt om meg i år, så har jeg aldri følt presset, og jeg har vært i stand til å holde meg sterk mentalt.

Reina sier at det var svært viktig at det defensive fungerte på Riverside.
- Det alltid veldig viktig å holde nullen, men det var mer betydningsfullt at vi ikke klarte å vinne i helga. Vi vet at uavgjort ikke er godt nok for oss. I det minste kan vi si at vi spilte mye bedre. Mot Middlesbrough virket det som alt spillet var på motstanderens banehalvdel. Men vi er ikke interessert i uavgjort, vi trenger seirer.

- Jeg vet ikke hva problemet har vært. Lørdag var det som mot Sheffield, hvor vi viste at vi var bedre, men ikke klarte å vinne.

- På de andre fem stadionene hvor vi har tapt, er det ikke lett å vinne, og man vet at det kan ende i tap der. Men i andre kamper forventer vi å vinne.

- Nå må vi bare se fremover. Vi vet at hjemmeformen er god, og vi har tre kamper på Anfield. Det er viktig å begynne å vinne kaper for å forbedre selvtilliten vår.