Benítez vurderer flere spillere

Rafa har tre-fire stoppere i kikkerten, men usikker på kjøp av høyrekantspiller. Pongolle fortsatt ønsket av Nice. Foy kan bli ofret i Wrexham. England spiller privatlandskamp på Anfield.

Rafael Benítez har så langt i januar forsterket troppen med Jan Kromkamp og unggutten Paul Anderson, og er klar til å hente inn flere spillere før 31. januar. Manageren påpeker igjen at man spesielt er på jakt etter en midtstopper. Brøndby-spilleren Daniel Agger har for eksempel vært hyppig nevnt i media de siste dagene, og skal være nær en overgang. Mer usikkert er det om spanjolen handler en høyrekantspiller.
- Vi behøver ikke mange spillere, men vi ser på hvem som er tilgjengelige og hvem som vil bli riktige for oss, uttaler Benítez.
- Det er alltid mange spekulasjoner på denne tiden av året. Hvis man nevner alle spillerne vi har blitt linket til, så ville vi hatt nok til tre eller fire lag.
- Vi ønsker en midtstopper, og vi har tre eller fire alternativer. Vi kartlegger dem alle før vi bestemmer oss for hvem vi ønsker å hente inn.
- Vi leter også i andre posisjoner. På begynnelsen av sesongen sa jeg at vi trengte en ny høyrekantspiller, og igjen har vi ulike muligheter i den posisjoner. Kanskje trenger vi ikke å handle én i det hele att nå som Steven Gerrard spiller i den posisjonen, og Pongolle og Luis kan også spille der. Vi får ta en avgjørelse på det.

Pongolle fortsatt ønsket av Nice
Den franske Ligue 1-klubben håper snart på avklaring om de får låne Florent Sinama-Pongolle for resten av sesongen. Franskmannen har fått lite med spilletid denne sesongen, men uttalte selv tidligere i uken at han ønsker å bli værende på Anfield, såfremt han er i Benítez’ fremtidsplaner. Ifølge skysports.com så foretrekker Benítez å avvente en eventuell utlånsavtale for 21-åringen til mot slutten av måneden. Sinama-Pongolles agent skal ha vært i Liverpool på onsdag for å få en avklaring på spillerens fremtid i klubben. Også Auxerre og Nancy skal visstnok være interessert.
Relaterte nyheter:
Pongolle ønsker samtaler med Rafa
Nice får nei
Nice ønsker å låne Pongolle

Foy kan bli ofret i Wrexham
Robbie Foy har spilt 18 kamper, inkludert 10 kamper som innbytter, og nettet 3 ganger for Wrexham denne sesongen. Skottens utlånsavtale utløper 31. januar, men i skrivende stund går det trolig ikke mot forlengelse. Waliserne har vært under administrasjon siden sesongslutt og har i den forbindelse kun lov til å ha maksimalt 20 profesjonelle spillere i troppen, noe de for tiden har. For å kunne hente inn forsterkninger kan løsningen bli å kvitte seg med spillere hvis kontrakt utgår i nær fremtid. Da kan fort Robbie Foy bli ofret.

Privatlandskamp på Anfield
Liverpool FC har fått æren av å arrangere Englands privatlandskamp mot Uruguay onsdag 1. mars kl. 20.45. Kampen er et ledd i Englands forberedelser til sommerens VM-sluttspill i Tyskland. England har spilt på Anfield ved syv tidligere anledninger – 1889 v Irland, 1905 v Wales, 1922 v Wales, 1926 v Irland, 1926 v Irland, 1931 v Wales, 2001 v Finland, 2002 v Paraguay. Totalt har 15 landkamper blitt arrangert på Anfield, blant disse fire kamper i EM 1996.