Benitez vil ha 2-3 spillere til

Rafael Benitez antyder at Liverpool nå satser mest på å hente inn en høyrekant, med et begrenset budsjett. Liverpool får kompensasjon for Dietmar Hamann.

Alves på ønskeliste
Rafa sier at Liverpool med kjøpene av Mark Gonzalez og Fabio Aurelio er godt dekket opp på venstrekanten, og at det nå gjelder å finne den rette spilleren på motsatt side.  Manageren bekrefter at Daniel Alves er et alternativ, men erkjenner samtidig at klubben må være oppfinnsomme dersom pengene skal strekke til for de spillertypene man fortsatt ønsker å hente inn i sommer.

- Vi har noen navn på vår liste, og Alves er et av de navnene, men vi er enda ikke noe nærmere en avtale, avslører Benitez.

- Vi vil fortsette å prøve å finne de rette spillerne som vil styrke troppen.  Vi er på utkikk etter en spiller for høyresiden, mens vi nå har nok konkurranse på venstrekanten.  Vi har nå mange spillere der til å kjempe om plassene, noe som er bra for oss.  Nå må vi sørge for å gjøre det samme på den andre flanken.  Det er utvilsomt det som prioriteres.

- Vi har begrenset med penger å kunne bruke.  Vi må prøve å bruke vår oppfinnsomhet og gjøre noe, kanskje for å hente inn to eller tre nye spillere.


Penger for Didi
Lokale media skriver at Manchester City måtte betale Bolton £300.000 i kompensasjon for at Didi Hamann skulle få bryte sin nyskrevne kontrakt på Reebok.  I den avtalen, som ble forhandlet fram med Liverpool, skulle de røde få opp til £500.000 avhengig av antall spilte kamper.  Nå vil LFC få en ikke oppgitt del av de £300.000 Bolton får for tort og svie.